Tre vårblommor


30 april

Tänkte att det var dags att blogga igen var ju några dagar sedan... I går umgicks jag med Linn och vi tog våra cyklar till ''vår äng'' där det blev en massa skratt, glass som smälte i solen, knäppte en masa kort och njöt av solen. Helt enkelt toppen! Sen avslutades kvällen med bland annat film här hemma.
Snart är det sommar!
För första gången i mitt liv? så tyckte jag att hästar faktiskt är fina haha.

28 april

Hej, ett hej från tjejen som är sååå duktig på att blogga. Men känner faktiskt inte för att blogga så det kommer nog inte bli en så jätte bra uppdatering nu. Har inte direkt någon inspiration.

26 april

I dag har jag vart i Hudik och shoppat och vart på ännu ett besök hos tandläkaren. Nu har jag en halv bil i munnen( känns så i alla fall) jag fick nämligen räls nere nu kul, kul! Så nu ska man leva på flytande föda tills i morgon.

I gör tänkte jag göra ett inlägg i stil med: Yes! Team Andreas vann eller nå liknande men så blev det inte. Men var ju kul att de tog hem det!

Har nyss vart ute på en liten promenad med Anja och Maja, det är mycket kallare i dag än det har varit de senaste dagarna. Synd att inte det fina vädret höll i sig. Hej då!

Rita, rita.

Min senaste teckning är ett badkar... Fick en bild i huvet av något som liknade detta och skissade ner det lite snabbt. Sen för ett tag sen så började jag rita det noggrant och här har ni den! Känns lite udda att rita ett badkar men ett är kul att variera sig lite och inte bara teckna ansikten.

25 april

I går kom jag hem efter några toppen dagar i Hamran. Orkade inte blogga då och egentligen inte nu heller. Det är så sjukt fint väder ute ju! I dag har jag varit ute och sprungit var rätt jobbigt med tanke på vädret och att jag hade håll... Nu ska jag inte sitta inne vid datorn hej!

22 april

I går var det matstafett med fam. Magnusson och fam. Nilzon. Busade en massa med Vera och Astrid, spelade kort och en massa annat. Blev lite svårigheter för mig med att äta men det struntade jag i, åt en massa god mat och sen avslutades kvällen med att jag, Linn och Maja somnade i soffan haha.
Snodde en bild från Linn, hehe. Själv hade man ju inte ens med sig kameran...
I dag ska hela familjen åka upp till vår stuga för att fira påsk! Kommer hem på söndag så hörs då.

GLAD PÅSK!

21 april

I dag har jag varit i skolan i två timmar och sen var man på ett tredje besök hos tandis denna vecka, stammis hehe. Ännu en tand mindre i munnen alltså, får se hur det går att tugga jag kan inte tuga på sidorna så får väll tugga med framtänderna, hahaa. Det löser sig nog...

20 april

Då har man en tand mindre i mun då. Kan ju säga att jag hatar att ta röntgenbilder, gör så sjukt ont! Sen så blev jag inte bedövad av sprutan på enasidan så fick ta tre där och ändå känndes det när de ryckte ut tanden. blev ''bara'' en tand i dag och sen en till i morgon. Känns ju skönt att man inte blir helt tandlös. Eller det är ju inte så jätte lång tid tills jag ska rycka två till haha. Höll även på att svimma eller nå, blev yr. Men det gick ändå bra...
Nu siter jag här och halva munnen, hakan och sen upp till örat är jag bedövad. Får se hur det kommer gå för mig att äta.

19 april

Hej, nu är jag lite slutkörd efter att ha räknat en massa sidor matte. I dag har jag som vanligt vart i skolan och också hunnit med ett besök hos tandläkaren. I morgon och övermorgon kommer jag rycka ut 4 tänder kommer ju inte ha några kvar.... I värsta fall kommer jag inte kunna tugga och i stället äta barnmat, haha.

Ice cream

Just nu sitter jag på altanen och äter glass! I dag blev det en riktigt kort dag börja vid ti och sluta vid ett. Nu blir det plugg, plugg, plugg... Har ju lite att ta igen efter att jag varit sjuk. Sedan ska jag laga mat.

Fjäder

Sia

Denna glass har jag ätit i helgen, var riktigt god och lite billigare än Ben and Jerry's. dessutom så var den kravmärkt eller något och det är ju alltid ett plus.

Sämst hittills?

Så där den här månadens teckning! Är som ni nog fattar på rubriken inte så nöjd med denna. Fast ansiktet är jag faktiskt rätt nöjd med. Men sen orkade jag inte lägga ner så mycket tid på resten så resultatet är inte det bästa. Nu när jag knäppte kort på den så ritade jag lite till och lite till...vilket visar att jag egentligen inte är klar. Men den får duga som den är.

16 april

Hej, i dag kommer farmor och farfar på besök. Var ett tag sen nu. Blir nog inget mer inlägg i dag för nu vill jag ut och njuta av det fina vädret!

15 april

Idag har jag hemstudiedag, eller jag har haft bestämde mig för att sluta nyss. Jag vill bli frisk! Är fortfarande sjuk och känns inte som att det har blivit någon förbättring sen i går. 
Två bilder jag knäppte i går. 

Nails

Om man har tråkigt nån dag och en massa tid över så kan man ju ägna sig åt det här.

Bild 1, 2, 3, 4.

14 april

Hej, är hemma i dag igen.. Känner mig dock lite bättre nu! Men i morse mådde jag inte så jätte bra. Har kommit fram till att det är lite små läskigt att vara hemma själv. Tycker att det låter som att det är någon nere hela tiden haha. Det värsta är väl att jag var helt säker på det en gång och gick ner men ingen var där.

Nu ska jag ta och försöka göra, eller rättare sagt måste jag göra lite skolarbete.

13 april

Efter att ha övervägt att stanna hemma gick jag till skolan i morse, med en snorig näsa och lite ont i halsen. Hade ännu ett nationellt prov i engelska. Denna gång var det tack och lov bara 80 minuter och inte typ tre som i måndags. Känndes som att det gick rätt bra men gick hem efter det eftersom jag som sagt är sjuk. 

Hemma mötes jag av lukten av nybakat bröd, mamma hade nämligen bakat. Så det blev lite fika och nu sitter jag här och driker te och snörvlar. Nu hade jag tänkt att ägna lite tid till att rita och sen blir det nog en liten promenad till biblan för att lämna böcker.
just nu.

12 april

Jag är förkyld, så himla jobbigt! Är snorig och har ont i halsen... Började känna att jag hade ont i halsen i går och nu är jag riktigt snorig också. Kände mig inte så där jätte pigg i skolan i dag så efter skolan tog jag på mig mys kläder och gjorde mig en stor kopp te och satte mig vid tv:n. 

Bild.

Work in progress

Armband


Köpte detta armband i koppar? När jag var i fjällen. Lite ovanligt, nu ska jag bara ta mig upp på vinden och se om jag har kvar en ring som även den är i koppar... Vilket jag känner att kommer ta ett tag innan det blir av.

Fjällen

Hade väldigt bra väder... rättare sagt SNÖSTORM.
Samma plats som bild 1 men bara storm i stället för snöstorm...
Hade snöstorm en dag och sen två dagar blåste det lika mycket men snöade inte. 
Satt inne och tittade på lite lagomt värdelösa barnprogram och andra program som Vem vet mest.
Åkte även lite längdskidor. Man blev ju lite avundsjuk på Vera som fick åka pulka..
På kvällarna tryckte man ihop sig i de små lägenheterna för att umgås.
En liten person vid namn Sigge.


Så där, då har ni fått se lite av fjällresan. Det var dåligt väder alla dagar utom i onsdags kväll då vi kom dit och i dag då vi skulle åka hem. Det var tänkt att det skulle bli en dag i backen, en dag med längdskidor och en dag på sjön. Tyvärr tillät ju inte riktigt vädret det. I stället blev det ett besök på museet, bygga en snökoja och sen även lite längdskidor. Vi var ute fast det var storm, med mössa, luva, skidglasögon och halsduk. Synd bara att man inte tog något kort på hur man såg ut.

Det blev faktiskt en lyckad resa även fast den inte riktigt blev som man hade tänkt sig. Skulle kunna skriva en massa mer men det här får räcka.

10 april

Äntligen hemma! Eller ja var väl ett tag sedan nu... Kom hem vid tre kanske? Dagarna i fjällen blev väl inte riktigt som man tänkt sig, men helt okej. Berättar mer om det sen. Då kommer det nog också upp lite bilder från resan. Ha det bra!

6 april

Efter en dag i backen bär det nu snart iväg mot fjällen, hörs på söndag!

Tisdag

Hej, det blev inte en så jätte mycket längre dag i dag, kom hem någon gång vid halv fyra. Sen behöver jag inte komma tillbaka i kväll heller eftersom att andra stälde upp med att sälja fika. Men jag har bakat...eller fick städa mest, haha nitlott. 

Nu ska jag ta och göra lite läxor och sen blir det att packa. Ska nämligen till fjällen i morgon och blir där några dagar. Men innan dess är det så väntas det en dag i backen med skolan. Jag och Jonna ska lära Tilda att åka snowboard imorgon? Undra hur det kommer gå...

5 april

Solen skiner, det är varmt ute snön smälter, det är vår! I dag ska jag spendera lite mer än vanligt med tid i skolan. Jag och några till ska nämligen baka och sedan sälja fika för att få in lite pengar till en sista klass resa. Kommer väl ta ett tag men det blir nog kul. 

4 april

I morse när man skulle till skolan fick man en trevlig överaskning, eller inte.... Vera lekte nämligen ännu en gång med mina skor i går. Så i morse var en av snörena på okänd plats och det andra var kvar men snörat helt fel. Är väl inte så jätte glad att just mina skor fått blivit offer för denna lek. Får ställa dem någonstans där hon inte kommer åt dem. 

Det var början på min dag, nu är det skola och sen blir det väl hem och laga mat och kanske träning i kväll? 

Prinsess muffins till en liten prinsessa

Detta har jag ägnat eftermiddagen åt, att baka muffins med Vera och maja. Blev goda faktiskt!

2 april

Tog en riktig sov morgon i dag. Minns inte när jag senast sov så länge, riktigt skönt. Nu tror jag snart att det blir en promenad. Vart tog det fina vädret vägen? Tycker att det har varit molningt och även snöat, lite för länge nu.

Profil

När jag tecknar ansikten så är nästan alla framifrån. Men här har ni en av få i profil.

Fredag

Hej, springturen i dag gick bra förutom att det första jag gjorde var att sätta foten i en vatten pöl..haha. Linn har även varit här ett litet tag, var väldigt social och tittade på TV. Hon gick hem för ett tag sedan men kommer hit i kväll igen. 

Har kommit på att jag nog skulle vilja ha ett par oranga byxor. Fast vet att jag kommer tycka att det är skit fult om ett tag. Hade ett par gula som jag hade i sjuan? Tyckte de var snygg i början men sen tyckte jag att de var fula så nu har jag inte kvar dem. Det kommer väl bli lika nu om jag köper ett par färgade byxor.
Bild.

Helg!

Skulle egentligen haft musik nu efter lunch men våran lärare kunde inte komma så vi sluta efter tolv! Hur bra är inte det? Har sen jag kom hem hunnit städa mitt rum och nu ska jag ut och springa. I kväll så ska jag umgås med Linn, synd bara att hon har konfa i typ tre timmar... Aja, nu ska jag ut och springa, gjorde det förra året första april också. Men då fick jag skavsår efter jag sprungit ett tag så haltade typ hem sissta biten haha. Får hoppas att det går bättre nu.

1 april

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt ha, ha. Första april i dag, någon som hunnit dra något skämt? Vädergudarna tyckte tydligen att snö var ett roliht skämt. Inte så kul när det första man ser på morgonen är att det ligger en massa snö på backen. Tur att det inte är så kallt så det smälter nog snart.
RSS 2.0