28 februari

I dag är det ingen vanlig dag för i dag är det Matildas födelsedag! Dagen började någon gång vid halv sju då hela familjen kom in och sjöng, jag var lite lagom trött sådär. Det bästa var nog nästan att jag kunde gå och lägga mig igen. Sov till halv nio och sen var det dags för skola.
När skoldagen ar slut kom Simone, Tilda, Jonna och Linn med tårta! Var riktigt god och tog slut fort haha.

Vem kan det vara?

Hade ju tänkt försöka rita av någon en gång i månaden och än så länge går det hehe. Här har ni väl den första nya teckning jag gjort som ni fåtr gissa vem det är. Känns som att jag skulle kunna lägga ner ganska mycket mer jobb på den men anser ändå att den är färdig nu.

Hårfärg

Han även färga mitt hår i går, blev inte riktigt nöjd. Skulle vilja ha lite ljusare och lite mer orange. Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker om det eller inte. I bland gör jag det och i bland inte.

Nu är ju inte ljuset de bästa men ungefär så här ser det ut.

Kajevall

I går var jag i Kajevall och åkte pulka. Var faktiskt kul. Åkte även pulka i skidbacken och då gick det undan kan jag säga. Haha man flög av på slutet. Här kommer lite bilder.

27 februari

Hej, nu har Ida åkt hem. Har varit riktigt mysigt. I dag har det varit en massa plus grader. Kändes nästan som vår. Jag brukar tycka att vintern ska hålla sig i alla fall februari ut( i morn hehe). Eller ja en bit in på mars då, men nu tycker jag att våren mer än järna får komma.

cocos bollar, hårfärg och omelett

I dag har jag varit duktig och sålt cocos bollar så nu är jag klar med det! Känns skönt att ha det gjort så slipper man ha en massa kartonger hemma som bara står där. Har även köpt hårfärg, vill ju ha rött hår. men nu har jag börjat blivit osäker på om det kommer att bli så rött. Hittade nämligen inte riktigt den färg jag ville ha. När jag kom hem gjord jag omelett och eftersom att jag är så duktig så tog jag fram recept på det. Haha, kände mig ju väldigt smart det är ju inte direkt svårt att göra.

Ida

I dag kommer min underbara kusin Ida på besök. Hon startar upp sitt sportlov genom att komma hit över helgen fin fint! Men jag vill också ha lov, men vi går ju bara en vecka till så det är inte så farligt.
Söta bilder på Vera och Ida.

25 februari

Hej i dag är jag ledig! Så skönt och har inget skolarbete som jag måste göra så det känns jätte skönt. I dag fyller min lilla kanin Skutte 8 år, börjar bli lite gammal. Vaknade vid sju men somnade sedan om och gick upp vid nio. Sen har jag bara segt på. Så skönt när man inte har någon tid att passa utan kan vara hur seg som helst.

24 februari

Jag tycker om torsdagar för då slutar jag före ett! I dag var det som sagt matte prov, kändes som att det gick rätt bra. Var även till skolsyster för slutkontroll eller vad det nu var. Hon vägde, mätte och gjorde härsel test på mig. Så klart var jag inte 160 cm. Var  159,5 inte så långt i från men ändå blir ju aldrig 160! Jag hade aldrig kollat hörseln så det var därför jag fick göra det då.

I hallen står det nu en massa kartonger med cocos bollar som jag ska sälja jippie! Har verkligen ingen lust med det nu. För övrigt är jag sjukt arg och irriterad på min syster, har varit det i nästan en timme nu, sjukt hur dryg hon kan vara ibland!

23 februari

från att jag kom hem till skolan tills nu har jag pluggat matte. Alltså borde det väl sitta någorlunda nu. I morgon är det matte prov woho! Det är väl ungefär vad jag gjort i dag. 

22 februari

I dag gick man upp halv sju till skillnad från alla andra i min klass som hade sov morgon till nio. Anledningen var att jag skulle vara hos tandläkaren i Hudik nio. I vanliga fall så får jag skjuts dit men den här gången åkte jag buss. Problemet är att jag blir så stressad när jag ska med en buss, så den här gången var jag på stationen 25 minuter innan bussen gick. sen tog besöket hos tandläkaren ca 20 minuter och sen bussen hem igen.

Sen var det skola till halv tre, så nu har man varit hemma ett tag men inte gjort någonting, som vanligt. Har fått hem en ring som jag beställde för ett tag sen. Har velat haft en enkel dubbelring rätt länge nu men tyckt att de vart lite för dyr. Men sen hittade Maja en för 55 kronor, riktigt bra pris! Så nu har jag en dubbelring.

Afropowerdance

Har jag tränat i kväll, synd att det var första gången så att man inte hängde med. Har även hunnit med ite läxor oxh nu blir det Top model.

New shoes

Världens bästa kvalité på bilderna...
Hade ju tillgodo kvitto för mina gamla skor och pengarna räckte till två par skor! Så nu är man en glad tjej! Kängorna passade så det var ju riktigt bra annars hade jag nog gått hem utan nå nya skor. Har även upptäckt att ''vanliga skor'' inte är så kalla, bara man rör sig i dem så är man varm i fötterna.

21 februari

Hej hej sitter just nu på skolan och har rast. I dag går vi till fyra eller nått så blir e ganska lång eftermiddag. Men vi har ju sov morgon till kvart i tio så man ska ju inte klaga. Efter skolan ska jag ner på köpingen och hämta mina skor. Hoppas de passar...

20 februari

I dag gick jag och Maja för att städa, synd bara att jag tog fel nyckel och fick gå hem och hämta den. Aja, så kan det gå, liknade händelse i fredags då jag glömde en av mina böcker, duktigt Matilda. Antar att jag är rätt klantig, eller rättare sagt inte alltid tänker så mycket. Har inte gjort så mycket i dag tänkte göra läxor men i stället har jag suttit rätt länge vid datorn, sjukt skönt att inte göra någonting.
Mina gulliga små mumintroll!

Tulpaner

19 februari

Går kvällen spenderades hos Linn där det blev film och en massa gott, mysigt!
I dag vaknade man vid nio? Vilket jag gjorde förra helgen också. Kan tydligen inte sova länge,fast jag har ju aldrig haft något behov av mycket sömn. Ute är det ett riktigt vinterlandskap, en massa snö och solen skiner, en perfekt dag för backen skulle man kunna säga. Synd att det är 24 MINUS ute, tyckte ju att det kunde bli lite varmare nu men det tyckte tydligen inte vädergudarna.

Teckna

Visade ju en bild på en person jag ritat av för ett tag sedan, det var Robert Pattinson som ni kanske såg. Var ju inte direkt lika bra som Gemma Ward men den är ju ny och RP gjorde jag 09 så det är nog inte så konstigt. Hade tänkt försöka rita av minst en bild i månaden. Tar ju några timmar för att det ska bli bra. Men ah, till saken, här får ni en till, även denna från 09.

18 februari

Efter skolan så gick jag och Maja och hämtade en liten glad tjej på dagis. sen gick vi alla tre till Linn, eller jag gick halvvägs innan jag blev osäker på om jag hade låst, gick tillbaka, gick halvvägs ner till bibblan innan jag kom på att jag glömt en av böckerna, gick hem och hämtade den gick ner igen och slutligen hem till linn. Liiite längre tid en vad det skulle alltså, kändes som det tog ett år typ?
Hos Linn åt vi semlor och annat gott, min första semla för i år. Sen var vi ju också barn vakt till Vera då så lekte med barbie och kollade på Barbapapa.

Dr.Martens

I dag kom jag fram till att jag inte tycker om stövlar, jag föredrar kängor. Dr. Martens tycker jag är snygga, var inne på deras hemsida och de hade en hel del olika, vissa snygga och andra lite annorlunda.
Dessa tror jag inte är Dr. Martens men tar med de ändå, älskar den blåa färgen!
Har sätt liknande på Euro sko, som barn skor så söta.
Så fint med små blommor.

17 februari

Hej i dag började vi nio så fick sovmorgon i dag också, skönt! Var på HR på Slotte i dag från 9-1 lagade mat och så var riktigt gott. Sen var det skola i nån timma eller så.
Har även vart ner på sko affärn, där jag blev kvar ett tag. Mina vinterskor som jag har haft hela vintern var har verkligen inte varit bra. Gått sönder mer och mer och i går gick även blixtlåset på en av dem sönder. Man kan ju säga att de är rätt grym på skoaffärn för jag fick tillbaka så mycket pengar som skorna kostade för att köpa ett par nya skor! Tyvärr vill man ju ha vår nu så skulle ju helst velat köpa ett par vårskor. Men det är ju som sagt vinter ett tag till, snöat mer har det ju gjort i dag också, nödvändigt! Hittade faktiskt ett par bra skor efter ett tag, men de fanns inte i min storlek fast det gick och beställa hem så de kommer på måndag.

16 februari

Hej, hej i dag har jag haft hemstudie dag, har fått riktigt mycket gjort faktiskt! Gick till skolan vid 12 för att EMO skulle vara där. Men det var massa före mig så jag gick hem efter ett tag och hämtade lite grejor att jobba med. Blev kvar på skolan till 3 och nu har jag precis ätit mellis. I kväll ska jag träna som jag inte gjort på ett tag nu.

15 februari

I dag var jag och Simone på Bromangymnasiet på provapådag. Vilket har fått mig att bli riktigt osäker vad jag ska välja. Har ävenhunnit stress shoppat, eller ja försökt och hållt på att missa bussen. Kom hem vid halv fem eller något och är helt orkeslös typ? Har sedan dess hunnit städat, ätit mat och tagit ett bad. Nu skulle det ju vart super om man även kunde göra lite läxor men, men.

14 februari

Måste väl skriva Glad alla hjärtans dag som alla andra har gjort. Dan har varit bra ätit lite för många geléhjärtan, sjukt gott! Sen var ju jag så klart ute i sista minuten och köpte presenter, som vanligt då. Gjorde det på rasten hehe, men de blev uppskattade. Speciellt Vera somfick tuschpennor, hon satt och ritade med dem ett bra tag. Har även lagat middag som jag gör varje måndag. I dagblevdet tomatsoppa med pasta. Snart ska jag på teater blir nog kul ska se Vita hästen eller vad den nu heter.
Brist på bilder så denna kommer från google.

Bilder

I fredags tror jag att jag fotade i en timme och det var bara i mitt rum. När jag berättade det för Maja sa hon att om man gör det så har man riktigt tråkigt. Men jag tyckte att det var kul, för första gången i mitt liv typ så var det kul att fota. Även fast inte alla bilder blev bra. som ni ser på bilderna ovan vissa är inte alls bra. Annars brukar jag tröttna efter några bilder eller bli sur för att det inte blir som jag vill( =Jag förstår inte mig på kameror).

13 februari

Oj, i morgon har halva februari gått! Tycker att dagarna och veckorna går så fort, var ju nyss januari. Inte för att jag har något emot att tiden går fort. Ju fortare den går ju fortare blir det vår.
I går var fina Simone här, pratade en massa och kollade på Solsidan. Vilket det är i kväll också! Längtar! Skottade även snö i går på taket och sen hoppade jag ner. Det är sjukt hur mycket snö det är nu..

Guess who?

Ja ni fattar nog av rubriken. Jag lägger upp en bild på en teckning av någon som jag ritat av och sen får ni gissa vem det är.

12 februari

Nu kör vi igång! Höll på att fixa en massa med det i går så i snart kommer det upp ett inlägg.

10 februari

I går bloggade jag inget, pluggade i stället. Som sagt jag tycker att min blogg är tråkig men Lovisa berättade om en idé hon hade fått om vad jag kunde göra med min blogg. En idé som jag tyckte.
Jippie, har precis lärt mig länka!

Mellamrum

Jag får nå fel kan inte göra mellanrum! Men det är väl jag som gör något fel som vanligt.

Bloggen

Jag har sovit nu på eftermiddan skönt! Fast ska ju somna i kväll också...
Min blogg alltså, helt värdelös, allt jag skriver känns så himla ointressant. Vilket är ungefär min kommentar till varje inlägg. Trodde att det skulle vara enklare att blogga än vad det är. Fast jag vill ju också att varje inlägg helst ska vara några rader. Sen kan ju jag ingenting med bloggen heller, tur att syster kan hjälpa mig. Jag vet inte ens hur man länkar, inte orkar jag lära mig heller. Innan jag började blogga så kunde jag faktiskt tänka mig hur jag skulle skriva inlägg om olika saker hade idéer, vilket jag har nu också. Trodde att min blogg skulle bli rätt bra, men nu när jag kollar igenom den så tycker jag inte alls om den. Tänker ibland när jag gör något hur jag ska skriva det i bloggen. Men det blir bättre i mina tankar än när jag skriver. Så nu ska jag helt enkelt försöka att göra min blogg bättre, för just nu tycker jag inte alls att den är bra.

Eftermiddag

Gick ner på köpingen nu på eftermiddan köpte bland annat alla hjärtans dag present. Vid tre var jag trött och orkade inte göra någonting så jag  la mig och sov ett tag. Riktigt skönt nu ska man bara somna i kväll då...
Åt nyss middag, Maja hade gjort tonfisk sås. Vilket visade sig att jag är mycket duktigare på, maja glömmer nästan alltid någon ingrediens. Det gjorde hon den här gången också, smakade väl okej, eller tomat rättare sagt...

8 februari

I dag var det nationella prov i svenska, läsförståelse. Kändes som att det gick rätt bra, vet inte ens om jag kan säga att jag var nervös. Det kändes inte som att det var ett nationellt  prov. Fast det kan ju bero på att man har gjort ett par liknande läsförståelse test genom åren.

Känns inte som att jag tog det så seriöst. Liksom nu gör jag ett prov det får gå som det går. Slutade efter lunch, gick jag med flera runt kyrksjön. Nu ska jag väl snart vara lite duktig och plugga lite....eller inte.

Shorts

kenzahttp://colorelle.blogg.se
Ett par jeansshorts i still med dessa ska jag ha i sommar! Ett par ljusa med hög midja tycker att det är så himla fint. Nu återstår bara att hitta ett par men det borde väl gå. Någon som har sett några nyligen?

7 februari

kort dag i dag, hade sovmorgon som vanligt till kvart i tio och slutade kvart över ett! Tänkte att jag skulle ta och jobba när jag kom hem men det blev inte. I stället så fastnar man som vanligt vid datorn och orkar inte med några läxor. Jag orkar nästan aldrig jobba med skolarbeten när jag kommer hem. Fast när jag gör det så inser jag att det inte är så svårt, det är bara svåra är att börja.
Intressant.... Nationellt prov i svenska i morgon då undrar hur det kommer att gå...

6 februari

I dag har jag varit i backen och åkt bräda från tolv till fyra. Jag och Linn åkte i alla backar! Det gick faktiskt jätte bra om man inte räknar med Sydbacken som är den brantaste, åkte ner på röven haha.
Vi gjorde faktiskt framsteg den här gången, tog liften flera gånger själv och sen åkte jag i Järvstupet som är en svart backe för första gången med snow borden. Innan var både jag och Linn nervös och sa vi kommer dö! Men när vi hade åkt den sa vi att det gick ju faktiskt bra.
Fikade matsäck och år godis också, i kväll är det Solsidan! <3

5 februari

Vart i backen i dag med Anja. jag ramlade och tror att jag har stukat tummen. Pratade rätt mycket också bland annat om att låna ut saker som man själv inte har använt. Själv lånar jag inte ut saker innan jag själv har använt dem. Som t.ex om jag köpt en tidning eller något annat nytt så vill jag använda det innan jag lånar ut det.
Hur är ni?

4 februari

hemma, eller ja har väll varit det ett tag nu...vart en rätt rolig dag i skolan, fått mycket gjort. Sen blev det rätt mycket skratt i slutet av dan då vi kastade en gummi gubbe( sån där som man får från en automat) på varandra haha. Synd bara att jag tyckte att den var så äcklg och blir rädd när saker kommer  emot mig typ...

3 februari

I dag slutade man tjugo i ett, vilket var riktigt skönt. Hade idrott och kan ju bara säga att jag och Tilda var grym! När ja kom hem var jag duktig och skottade snö och sen har jag mest latat mig.

1 februari

Nästan lite ovant att inte skriva januari i rubriken. Ny månad, och i morgon blir det även skola, eller halv hemstudie dag och sen skola, plugg, plugg, plugg. Duktig jag är på att göra kommatecken.

I morse var jag sjukt irriterad på min syster. Jag stressade eftersom att jag ville komma i tid. Men vem är det som precis har ätit klart frukost när jag är helt klar? Jo, Maja så klart. Hon går in på toan och fönar håret m.m. Säger till henne att hon ska vara klar om fyra minuter eftersom jag hade tänkt komma i tid. sen är hon lite allmänt små dryg mot mig (vilket hon älskar).
Så ser väl rät många mornar ut för mig, alltså att vänta på Maja och bli irriterad på henne. Dagen var i alla fall bra, varmkök, rast/lunch, svenska och sen naturkunskap. Fick ont i huvudet på naturkunskapen eftersom att läraren pratade i typ 1,5 timme.
Oj, blev ett rätt långt inlägg.
RSS 2.0