28 september

I dag har jag som vanligt vart i skolan en rätt lugn dag som gick hyfsat snabbt. Slutade vid tre och då kom mamma och Vera och hämtade mig. Vera blev så glad att se mig och jag fick en stor kram av min lilla gullunge! Resten av dan kommer bestå av plugg, plugg, plugg och sen för jag se om jag orkar träna.

26 september

I dag kunde jag ha kommit hem med en tidigare buss om bussen från Broman vart lite snabbare. Lite små irriterande bara. Såg precis bussen åka därifrån när bussen jag åkte kom dit. Det satt lite myror i huvudet på mig eftersom att det inte gick någon buss då. Men det verkar som att bussen jag såg skulle ha gått en kvart innan eller så...
Nu ska jag snart gå ner och laga mat och sen blir det plugg och träning.

25 september

Min helg har varit riktigt bra även om den inte fick världens bästa start. Den började med att det blev lite strul med tåget men det löste sig som tur var. Kom lite senare än tänkt till Simone men det gjorde inte så mycket. Spenderade fredagen hos där med henne, Maja och Tilda där vi hade en trevlig kväll/natt med en massa godis och chips, kortspel m.m. På lördagen tog vi tåget hem vid elva och väl hemma kom Linn och vi gick på loppis med Vera. Jag hittade ett par fina armband.

Sen hade vi en liten  höst picknick på ett fält med en massa god mat. Hade det trevligt med en massa prat och sen skulle ju så klart Maja och Linn knäppa kort i en evighet som vanligt... Lite senare kom hela fetta släkten (nästan) hem till oss. Åt god mat och umgicks med kussarna innan jag och Maja begav oss hem till Linn för en mysig kväll.
I dag har jag bara vart hemma och pluggat en massa matte och jobbat lite. Nu ska jag snart sova för i morgon ringer klockan lite för tidigt.

22 september

I dag fyller min fina mamma år så i dag har jag bland annat firat henne. Av mig och mina systrar fick hon tvålar + fat. Tycker det är himla bra när mamma säger vad hon vill ha eftersom att hitta på bra presenter inte är min starka sida. I kväll har jag även packat lite för jag, Tilda och Maja ska ich hälsa på Simone i Bollnäs i morgon. Jag ska ta tåget själv från Hudik till Söderhamn och sedan vidare med buss till Bollnäs. Får se hur det går... hoppas på bra!
Nu ska jag ta och läsa lite innan jag går och lägger mig för det känns som att i morgon kommer bli en lång dag. Godnatt!

21 september

I dag har jag studiedag vilket känns riktigt skönt! Tog först sovmorgon eller sovmorgon.... Sov till åtta. Men om man jämför med att jag skulle gått upp halv sju och att jag de senaste dagarna gått upp innan sex så är det sovmorgon. I dag har jag hunnit med ett besök på min gamla skola, Bakat kladdkaka med Vera( Dock blev det lite för mycket salt hehe), Räknat lite matte och följt med mamma på lunch.

Nu ska jag väll återgå till pluggandet... jag får för mig att plugga på så konstiga tider, i går kväll tog jag fram matteboken vid elva och började räkna och för ett tag sedan satt jag på bussen innan sju på morgonen och plugga?

Är det en kossa eller nej en häst? Nja lite fel va?

Äntligen är jag klar med min lilla giraff! Måste ju nästan berömma mig själv för att ha ritat av något annat än ett människoansikte. Vad tycks?

19 september

Hade lite smått panik när bussen stannade vid skolan i dag. Eftersom att jag sovit hela bussresan så satt inte mina linser riktigt som de skulle och precis innan skolan så blinkade jag ut ena linsen. Fick som tur var tag på den och sen gick jag in på skolan med en lins på fingret, haha. Fick i alla fall dit den i gen och sen rullade bara skoldagen på. Har precis lagat middag och ätit och nu väntas det plugg för resten av kvällen tror jag... Om jag inte tar och tränar lite också.

14 september

Hur kan det redan ha gått två veckor sedan det blev september? Tycker det var nyss det blev september. I dag var det en ganska lugn dag på skolan och vi hade klass foto... Kände inte direkt att jag blev bra på klass fotot och sen var det enskilt också. Fotografen knäppte två bilder och sen fick jag se dem och Fyyy vad ful jag var på dem! Som tur var fick jag ta om och de bilderna blev väll någorlunda. I år var jag i alla fall förberedd på att det skulle vara skol foto. Det var jag inte förra så då kom jag till skolan ofixad och sjuk...

12 september

Sitter och pustar ut lite framför datorn nu är bara lite så där småseg just nu. Min förkylning börjar gå över, eller jag är inte alls lika snorig länge men i stället har jag börjat hosta... Vilket även gjorde att jag inte kunde sova i natt så det blev inte många timmars sömn eftersom att jag gick upp vid sex...

Skoldagen gick i alla fall rätt fort och sen tog jag som vanligt bussen hem. På tal om bussen så var det ju lite kul... Dörren fungerade inte så en passagerare fick hjälpa chauffören med den när folk skulle på. Sen fungerade inte stopp knapparna så man fick gå fram och säga till när man skulle gå av och sen var det något fel med biljett automaten (eller vad det nu heter) också..Haha. Alltså var det ända som fungerade bra att köra bussen.
Nu ska jag snart byta om och sen ska jag äntligen träna!

Noses


Satt och ritade lite näsor förra veckan jag ritar nästan bara ansikten framifrån så tyckte att det kunde vara bra att träna från lite andra vinklar också.

I am your dream catcher

Den här fina drömfångaren köpte jag i helgen när jag var på marknaden för en femtiolapp. Hur bra pris var inte det då? Blev förövrigt rätt överaskad att det faktiskt inte bara var en massa skit på marknaden utan det fanns en massa fint också.
Kul att bilderna vände sig när jag ladda in dem....

Lite snabb shopping

Sprang in på hm förra veckan och inhandlade lite nödvändigheter.

10 september

I går började och slutade jag samma tid som i förrgår, alltså kom jag hem halv sex... Hann inte mer än att komma innanför dörren innan det var middag. Resten av kvällen tog jag det bara lugnt vilket var precis vad jag behövde efter en skolvecka. Nu ska jag snart ta bussen med Tilda och Maja till marknaden i Hudik.
En massa Matilda

8 september

I dag kom jag hem halv sex, riktigt lång dag alltså. Sista lektionen var drama som jag inte ens fattar varför vi har. Sen jag kom hem har jag hunnit äta, städat mitt rum (vilket jag inte gjort på evigheter), ritat och slappat framför datorn.

Nu har jag precis tittat på Robinson som jag tycker har börjat bli lite uttjatat. Varför måste de sända det flera dagar i rad? Kan det inte vara ett avsnitt per vecka i stället så man hinner längta efter nästa avsnitt lite? kan ju även berätta för de som är intresserad att jag just nu inte är täppt! Precis som i går då blir typ bra när jag kommer hem, haha. Nu ska jag läsa lite och sen försöka sova i morgon blir en lång dag också....

Teckningar

Den första teckningen var något jag ritade lite till och från förra veckan och sen har vi ju min fina lilla giraff som aldrig tycks bli klar.

Drawing #2

Tog och målade lite i kväll blev rätt bra men har inte bestämt mig än om den är färdig eller inte. Vad tycker ni? Så här såg den ut efter första gången jag hade målat. Det tog evigheter för målningen att torka sist jag målade, torkade aldrig... Sen efter flera dagar sa mamma att jag måsta ha den inne för att det var för kallt i garaget. Nu tog jag in den direkt efter att jag målat så nu borde det inte ta lika lång tid för den att torka.

6 september

I morse fick jag kämpa för att hålla mig vaken den sista biten på bussen. Sov nästan hela vägen från Ljusdal till Hudik... Dagen har gått rätt fort fast jag haft en håltimme på över två timmar... Sen tog jag och en till tjej bussen ner till stan och jag satt och stressade upp mig för jag trodde jag skulle missa bussen hem... Men det gick bra och nu är jag hemma. Vet ni vad jag tror faktiskt att min förkylning börjar släppa lite nu!

5 september

Ännu en dag på Broman avklarad. Dan gick rätt fort fast vi började åtta... Nu har jag någorlunda koll på vad jag har missat, så nu är det bara att jobba på... Något som inte vart lika kul är att jag har fått gått och snyta mig femtioelva gånger i dag. Sen är jag så där jobbigt torr i halsen också så jag hostar och tar halstablett om och om i gen. Konstigt nog är jag inte så trött trots att jag gick upp tidigt nu ska jag laga mat.

Converse

Mitt andra par converse som borde hålla längre än de jag redan har. Någon mer än jag som tycker att de med låg sula eller vad det nu heter inte är nå bra? Eftersom att sulan är så tunn så tar det inte speciellt lång tid innan de slitits ut. Fast har ju ändå haft dem i 1,5 år eller nå. Aja, är i alla fall jätte nöjd med de här och att jag fick dem av mamma var inte heller så fel, tack!

3 september

Tyckte att det började bli dags att slänga in ett hej från sjukstugan. Det är inte bara jag som är sjuk utan alla i min familj utom mamma är/ har vart sjuka... Jag är i alla fall på bättringsvägen febern är borta och nästan halsontet också, men i stället är jag täppt i näsan. Hoppas på att bli frisk så fort som möjligt för nästa vecka har jag nog en hel del att ta igen.

1 september

Vaknade i natt av att jag frös drog täcket tätare omkring mig och somnade om. I morse var jag väldigt varm men tyckte ändå att jag mådde bra... Febertermometern visade något annat nämligen nästan fyrtiograders feber. Så i dag har jag bara vart hemma med Lovisa som också är sjuk. I natt ska jag sova för i morse ringde klockan halv sju och sen kunde jag ju så klart inte somna om efter det.

Påfågelfjäder

Ända sedan jag var liten har jag tyckt att påfåglar är otroligt vackra djur. Minns när jag var i Furuvik för länge sen och det var en påfågel där som jag tyckte var så himla fin! Som ni ser har jag ritat med färgpennor i stället för blyerts blir ju inge fint annars.
RSS 2.0