31 augusti

Kan inte direkt påstå att dagen varit bra. Jag har haft en huvudvärk som plågat mig hela dan. Dock mår jag mycket bättre nu efter en ipren. Har som vanligt varit i skolan i dag och haft min första bild lektion och spanska lektion. Kan ju säga att jag kände mig rätt körd på spanskan... Med en annan klass dessutom.

Work in progress

För ovanlighetens skull ritar jag något annat än ett människoansikte.. någon som ser vad det är?

30 augusti

I morse var jag som sagt hos tandläkaren och sen har jag vart på skolan och haft två lektioner och en evighets lång håltimme på över två timmar. Sen fick jag skjuts hem av mormor så då kom jag hem lite tidigare också. Känns ju väldigt intressant att skriva om vad jag gör om dagarna...

Kan även tillägga att jag vaknade med ont i halsen... Varför blir man ofta sjuk när skolan börjar? Nu ska jag vara lite nördig och plugga fast jag inte behöver och sen ska jag nog ta och måla lite om min tavla har torkat.

29 augusti

I dag när jag kom till skolan visade det sig att jag skulle haft spanska en timme innan jag var där. Läraren hade nämligen ändrat schemat (till det sämre) vilket jag inte riktigt hade koll på. Fast sen visade det sig att jag inte skulle ha spanska eftersom att jag inte stod med? Hade tydligen blivit något fel med min och flera andras ansökan. Men det borde snart vara löst.

Förutom skolan och två timmars bussresa så har jag även vart på köpingen och uträttat lite ärenden bland annat köpt ett skydd till mobilskärmen som var onödigt dyrt. I morgon skulle jag egentligen behöva gå upp svin-tidigt för att vara på skolan åtta men jag ska till tandläkaren så då slipper jag det!
Hahah positivt inlägg...

Work in progress

Som jag skrev för ett tag sedan så tog jag fram penslar och färg för att måla för några dagar sedan. Tänkte visa vad jag hittills hunnit med. Synd bara att jag målar med oljefärg för det tar så himla lång tid att torka( typ en vecka...).

24 augusti

I dag slutade jag vid tolv och kunde ta bussen hem direkt så vid halv två var jag hemma, riktigt skönt! Så jag har hunnit med lite saker i dag, köpt present till Lovisa, uträttat lite ärenden, klippt mig och sen har även Linn varit här ett tag. Nu ska jag göra något jag inte gjort på länge nämligen måla!
Var ju till en strand i dag Malnbaden eller nå. Där hade vi sandslottstävling mitt lag gjorde en pyramid som blev rund....

23 augusti

Låååååååånggg skoldag i dag om man säger så, eller för mig i alla fall skoldan var fem timmar... Men jag gick upp halv sju tog bussen vid åtta och kom hem efter fyra. Jag som är van att ha typ två minuter till skolan så det är lite skillnad om man säger så. Kan ju även konstatera att jag inte lärt mig att åka buss riktigt än... Annars har dan vart bra bortsett från att jag har träningsvärk i hela kroppen sen i går hehe. Har inte bestämt om det är bra eller dåligt ännu, bra antar jag...

I morgon ska jag till nån strand och ha med mig hink och spade...hade glömt bort att det var lekis vi börja på i går? Kan även tillägga att det här är mitt 250:e inlägg!

CXWorx och BodyAttack

I dag började Gymmix igen! Har längtat efter det hela sommaren typ... Tycker det är så himla bra när man kan variera träningen, har nästan tröttnat på att springa nu. I dag gick jag och Anja på CXWorx och BodyAttack. CXWorx var rätt kul och helt nytt, tror det kommer vara roligare efter några gånger då man kan det lite bättre. Nu fattade jag inte riktigt. Sen var det BodyAttacken då. Kan ju säga att jag aldrig svettats så mycket under ett tränings pass förut! Nu ska jag ta mig lite kvällsfika, hej!

22 augusti

Slut på sommarlovet och tillbaka till skolan då. För min del en helt ny skola, ny klass, ny stad, ja allt är nytt. Känner noll av de personer som gör i min nya klass och visste inte vilka som skulle gå förrän i dag. Men klassen och lärarna värkar bra, hittills  i alla fall. Var på skolan från halv tolv till ett, så har väll inte riktigt fått någon uppfattning än.

Ska ju också pendla fram och tillbaka från Hudik varje dag, vilket jag faktiskt tror kommer gå bra. Om ett tag släpper kanske till och med min oro för att missa bussen. Blev rätt nervös i dag när bussen aldrig kom( Den var typ sju minuter sen) men tillslut kom den.

Drawing

Work in progress

Åsa Engström


Åsa Engström heter denna vackra modell som jag ritat av. Teckningen för inte direkt toppbetyg men en okej stämpel. Var rätt svårt att teckna den här bilden eftersom att den var väldigt liten så det var svårt att se detaljerna.

Bok-tips

Läs den!

Som ny

Den här skjortan köpte jag förra året och sen dess har den inte blivit använd många gånger. Den hade tills i dag väldigt fula ärmar som jag i dag fick idén att klippa bort. Så nu kan man säga att jag har ett nytt plagg i garderoben!

13 augusti

Hej, i dag gick man upp vid gryningen typ, vid sju. Dagen har spenderats i Sundsvall där vi köpt saker till mitt rum, golv, soffa m.m. Var inne på Bauhaus i två timmar, kan ju säga att jag kan komma på många saker som är roligare än det. I kväll hade man någon form av plan att sticka till Nore och umgås med min förra klass men det blev inte. I stället ska jag bara vara hemma och ta det lugnt vilket känns rätt skönt efter den här dan.
Bild från stugan.

Före och efter

Efter att jag i går hade gjort inlägget om att färga håret blev jag så sugen på att göra det så det gjorde jag i går kväll. Jag blev nöjd även fast färgen enligt förpackningen var rätt mycket rödare. Nu är mitt hår  brunt med röd nyans typ, jag gillar't!

Work in progress

Som ni kanske har märkt har det kommit två nya kategorier i bloggen, tyckte det var lite lite med två. Här har ni även min senaste teckning förhoppningsvis blir den klar snart.

Ebba jag vill ha ditt hår!

Bildkälla
Ebba har exakt den hårfärg som jag vill ha. Har var nära och köpt den färgen hon färgat med flera gånger men aldrig köpt... Men nu i sommar har jag köpt en annan hårfärg som är röd/brun. Kommer nog ungefär att bli lika som förra gången jag färga fast lite ljusare. För ta fram förpackningen snart och färga håret nån dag.

Lilla Grace


I går scanna jag in en massa bilder på datorn, det blev rätt bra bara att bilderna blir väldigt ljusa. Nu var det inte det jag tänkt skriva om utan jag tänkte visa den här teckningen som vad jag minns är första gången jag rita av någon. synd bara att den är så ljus de få skuggor jag ritat knappt syns plus att redigeringen inte precis blev bra.

NON VIOLENCE


Ritat

Foto: Daniel Gurton
I dag testade jag för första gången att scanna in teckningen på datorn i stället för att knäppa kort. Vad tycker ni blev det bättre nu eller är de jag knäppt kort på bättre? Här har ni i alla fall min senaste teckningen som egentligen skulle ha blivit klar i juli men så blev det inte. Vad tycks?

7 augusti

Har lite ångest för att det är augusti, att det dessutom redan vart det en vecka gör det inte bättre och att sommarlovet snart är slut. Som ni märkt har uppdateringen varit lika med noll den senaste tiden. Under den tiden har jag vart på Grönan, shoppat, Vart i Valbo hos fint folk, åkt hem för att packa och fara vidare till stugan och sedan upp till Linns stuga, tillbaka till vår stuga resten av veckan och så hem i dag.

En liten kort sammanfattning av de senast två veckorna, borta bra men hemma bäst!
RSS 2.0