Teckning

Som vanligt blir det fel när jag ritar ett ansikte från sidan. den ser lite konstig ut så är inte så  jätte nöjd med hur den blev. Men jag är faktiskt rätt nöjd med håret tycker faktiskt att det blev rätt bra.

Ännu En Kudde

Börjar bli duktig på att köpa kuddar till mitt rum... Köpte den här på kardemumma tyckte det var så fint med en stickad kudde dessutom var det bra pris!

Onepiece Of Norway

En av mina julklappar var en Onepiece sjukt skön och fin. Bilderna blev ju inte de bästa men bättre än ingenting.

Tomte

Lite sent men det struntar jag i. Fick för mig nu efter jul att jag skulle rita en tomte hade inte riktigt någon bra bild att gå efter så ritade mer hur jag tycker en tomte ska se ut. blev rätt nöjd faktiskt även fast tomten mer ser förvånad ut än glad.

Vinterland

Skulle inte ha något emot om det såg ut så här nu. Var ute och fotade några dagar innan jul och då var det så här fint ute. Nu har väl över hälften av  snön försvunnit men det snöade lite i går så det ser lite bättre ut nu. Jag vill ha riktig vinter!

29 December

Blir lite till och från med bloggningen ena dagen blir det en massa inlägg och nästa inga alls. Mitt lov och min jul har hittills vart toppen! Tror jag slagit någon form av rekord på att äta julgodis hehe. Men det är ju bara jul en gång om år så man får väl passa på, så sjukt gott ju. Förutom att vräkt i mig godis så har jag umgåtts med mina fina vänner, sett både säsong ett och två av Solsidan, bakat bullar, spelat wii m.m. Hoppas ni hittils haft ett bra lov!

Knäck-äpple

Gjorde en massa julgodis innan jul och även knäck-äpplen. Tror aldrig jag ätit det förut men det var gott. Dock ska man inte vänta för länge med att äta dem. Åt ett nån dag före jul och då var det inte så gott.

Dolls

Ritade de här för ett år sen eller så. Jag ritade av tofsar som jag hade när jag var liten och sen gjorde jag några egna också. Lite kul att göra något man inte brukar.

Grodan Boll

En Favorit

Vet inte varför jag tycker om den här den är inte perfekt någonstans och inte alls så väl arbetad. Men antar att det bara är så att vissa teckningar är man mer nöjd med än andra. Tycker egentligen att det är lite konstigt att jag är nöjd med den här eftersom att det sällan blir bra när man gör något snabbt. Fast den här är ju några år också...

Vem är det här?


Bild
Bilderna ser lite ljusare ut än vad dem är. Jag är nöjd med den här ett plus är ju att jag faktiskt lyckats lägga ner lite tid på håret så vissa delar av det blev jag nöjd med och andra blev sådär. Kan ni se vem det är?

Work in progress 3

Peace

Peace-märken i olika färger var det meningen att det skulle bli... Synd bara att jag inte kom i håg hur de såg ut när jag ritade den här haha. Dessutom tog Vera en penna och ritade över hela teckningen... Som tur var med blyerts så det gick nästan bort. Gjorde den här 2009 och den var lite små dryg att göra eftersom att jag gjorde den av små prickar.

JULLOV!

Japp, en termin avklarad! Hade en löjligt kort dag med ''lektioner'' i en timme, först fika och sen uppträdde musikarna i aulan och sen tog jag bussen hem. Jag var på skolan en halvtimme innan vi började så var där i en och en halv timme. Det tog längre tid att åka dit och hem, haha. Nu har jag precis ätit lunch och vart ute och fotat lite. Är så himla fint ute nu med all snö! 

God Natt

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och läsa en stund och sen somnar jag förhoppningsvis inte allt för sent. Känns lite konstigt att det är sista dagen på terminen i morgon tycker det gått så fort! I morgon blir det en riktigt kort dag så kort att det knappt är värt att åka till skolan.

20 December

Fyra dagar till jul och en halv skoldag kvar! Vet inte riktigt om jag fattat att det faktiskt snart är jul men det är väl så det brukar vara. Bara jag som tycker december svischat förbi? Har haft en bra dag trotts att den var lång och med många lektioner. Dock var de inte allt för jobbiga och sista lektionen var nog en av de roligaste idrottslektionen jag haft. Nu skulle jag vilja vara lite duktig och göra min spanska uppgift som ska lämnas in första dagen efter lovet men har en känsla av att det inte kommer bli av...

19 December

I dag hade jag sovmorgon vilket var väldigt skönt. Skoldagen gick lite fortare och nu är det bara en och en halv skoldag kvar innan det är lov! Känns rätt nödvändigt nu om man säger så, känns att man faktiskt har jobbat på i nästan en termin nu för man börjar bli rätt slut.

Kan ju även berätta att mina linser skavde från att jag satt i dem i morse tills jag kom hem och tog ut dem... Inte allt för skönt om man säger så men ville inte ta ut dem på skolan eftersom att jag får ont i huvudet om jag inte har glasögon eller linser. Kan ju även tillägga att det är ett riktigt vinterland ute nu snöade en massa i går och även i dag.
Bild från förre veckan tror jag...är ännu mer nu.

Hair

Bestämde ju mig för att träna på att rita hår vilket gick så där... Började ganska bra men sen blev det fel och dessutom är det tråkigt och sen blev det ett fult ansikte på det. Inte en av mina mest lyckade teckningar direkt men jag har i alla fall tränat lite mer på att teckna hår.

Julklänning

Bild: Jc.se
Jag fick tag i en röd spetsklänning! Visade sig att den inte fanns i alla jc-butiker utan endast i de större. Men det löste sig så nu har jag julklänningen klar.

Ny hårfärg

Före
Efter
Ser ut som om det knappt är någon skillnad på de två första bilderna men på den här ser man lite bättre.

3 teckningar 1 person

Tre teckningar som jag gjorde 2009 tyckte aldrig att det blev likt så jag gjorde om den om och om igen innan jag gav upp. Ritade av den här personen ett år senare också och då lyckades jag. Någon som ser vem det är för jag tycker inte att de två första alls ser ut som henne men den tredje bilden som även var den första teckningen blev rätt lik...

Work in progress 2

Fortsatte med den ändå har rätt mycket kvar men tror nog att den kommer bli bra.

Work in progress

Jag har börjat på en ny tecknig vet dock inte om jag fortsätter på den. Det var inte så kul att teckna den här men vi får väl se.

13 December

Gick som vanligt upp tidigt i dag för att åka till skolan men ångrade mig. Följde i stället med till Veras dagis för lucia tåg och fika. De är ju så sjukt söta och duktiga när de står där och sjunger, skratt blev det också. Tog sen bussen till skolan dagen var väll okej matteprovet kändes som att det gick helt okej. Har egentligen fem lektioner på tisdagar men i dag har jag haft knappt tre eftrersom jag vart hos tandregleringen. Sen han jag även med en tidigare buss hem vilket inte var helt fel.

12 december

I dag har jag som vanligt vart i skolan av någon anledning tycker jag att förmiddagen går fort och eftermiddagen segt. Jag har tre lektioner på förmiddagen och en på eftermiddagen lite konstigt att jag ycker som jag tycker... Fick tillbaka natur prover också tror aldrig det gått så dåligt på ett prov för mig någon gång. Nu ska jag snart ta och laga mat efter det blir det plugg för i morgon har jag matte prov.

Jul-bak

I går bakade jag tillsammans med familjen och mina små kusiner. det blev lussekatter och pepparkakor. Mysigt men tyvärr äter jag alltid för mycket deg haha. Gör en lussekatt, äter lite deg o.s.v. Blev i alla fall jätte gott!

8 December

Hur kan man vara piggare av att sova mindre? Sov inte allt för många timmar i natt, kanske beror på att det snart är full måne? Men är ändå inte så trött, var tröttare i går då jag sov mer. I dag har jag varit duktig och både hunnit städa och gjort läxor innan jag gjorde något annat. Känns skönt att ha det avklarat nu.

Kudde

Köpte en ny kudde för ett litet tag sen den passar inte enligt mig till mina anda kuddar, men med några till kuddar blir det nog bra.

5 December

Tänkte bara slänga in ett litet god natt. I morgon har jag inte mindre än fem lektioner, ett prov och dessutom börjar jag klockan åtta. Ingen toppendag precis men ska inte klaga för i stället slutar jag tidigare på fredag.

Teckning

Bilderna blev inte de bästa men så blir det ibland. Här har vi då ännu ett porträtt detta för december jag valde att rita av en mörkhyad människa för att jag tyckte att det skulle vara kul att göra starkare skuggor. Jag blev nöjd med den även om den enligt mig inte blev så jätte lik bilden jag ritade av.

Black & White 2

De här gjorde jag för länge sedan var kul att inte bry sig om hur det skulle bli och inte vara nå noggrann utan bara rita.

3 December

Har precis kommit hem från köpingen, jag och Maja har handlat jul-klappa. Fick tag i en hel del så det känns skönt att jag snart är klar med det nu. Tyckte det var lite tråkigt i morse att det fortfarande inte var nå snö ute. Blev så glad i söndags när jag kollade ut och såg att det var snö ute. Men den var ju inte kvar så länge tycker att det ska vara snö i december och det är det nu! Det snöade när jag kom ut från centrumhuset! Hoppas att den stannar kvar nu bara...

Min vägg

Satt upp alla mina porträtt eller vad jag nu ska kalla de på min vägg. Tycker det är roligare att ha dem uppe än att ha dem i en mapp som jag hade förut. Som ni ser är det alla teckningar förutom en från 2011 längst upp till vänster har vi Kenza som jag snart byter ut när jag är klar med teckningen jag håller på med nu. 

Mona-Lisa

Fick i uppgift på skolan att göra en moderna Mona-Lisa och här har ni min. Kändes som att ansiktet tog ett år att göra och att jag inte kom någon vart på lektionerna men sen satt jag hemma en kväll och gjorde klart den.

Black & white


Ritade de här för ett tag sedan i tusch. Den till vänster blev rätt misslyckad eftersom att jag fick för mig att skugga med tusch vilket inte direkt gick bra. Den till höger blev jag nöjdare med blev lite finare detaljer på den.

2 December

Har inte haft internett på ett tag men det blev fixat i går. Fast nu fungerar det tydligen inte ute i mitt rum men inne. Är väll säkert jag som lyckat göra något fel som vanligt.
RSS 2.0