I dag

I dag är det en sån där dag då man inte orkar någonting fast man igentligen inte har gjort så mycket. Har ju inte varit i skolan och jobbat i dag men orkar ändå inte göra läxor... Tänkte ju också träna men orkar inte, har ont i huvet, är trött bbbbbbllllläääääääää. Posetiv, försöker att träna på engelska läxan som är 5(!!!!) sidor och hela 69 glosor, är jätte kul! Nu ska jag fortsätta med hej så länge.

31 januari

Dagen har spenderats på Slotte gymnasiet. Började nio och slutade vid halv tre, var på SP. Var där med Maja och Tilda, vi var med på spanska, svenska och samhällskunskap. Kollade på film på både svenskan och samhällskunskapen så det var ju inte precis jobbigt. Träffade några som gick på vår skola förra året så va med dem. Blev förvånad av hur mycket jag fattade på spanskan. Trodde att jag knappt skulle fatta någonting men fattade det mesta.

Readhead

Jag funderar på att färga/tona håret rött. Men vet inte om jag skulle passa i det eller om det skulle se knäppt ut, men vi får se...
Bilder från http://www.nyheter24.se/modette/ebbazingmark.

30 januari

Nu har jag precis målat några av mina ringar med genomskinligt nagellack. Borde ha gjort det för länge sen för vissa är lite röda. Men, men bättre sent än aldrig.
Jag ville åka till backen i dag men verkar inte som att någon vill åka dit med mig så då blir det väl inte.
Tänkte nyss på att innan jag började blogga så trodde jag att det skulle vara jätte lätt. Men nu tycker jag att det är rätt svårt. Blir ju nästan alltid ett inlägg per dag, men sällan mer.

28 januari

Slutade två efter ett tag gick jag och Maja till Sanna och knäppte kort. Eller min kamera (som de mobbar mig för) dog när jag hade knäppt några kort. Gick hem de knäppte ännu mer kort och jag kände mig lite mobbad. Jag trivs verkligen i deras sällskap haha.

I kväll ska man åka mitt ute i ingenstans, närå så illa är det inte. I alla fall ska hem till Tilda och umgås.

26 januari

I går blev det inte så mycket bloggning, eller jo ett inlägg som vanligt. Var till tandis i Hudik i går, lite mindre järnskot i munnen för ett tag. Sen i går kväll Kämpade jag med inlägget nedan, eller maja tyckte att hon kunde lära mig göra stämpel och så. Hon tycker att jag borde lära mig det men hur mycket minns jag av det i dag? Nada.

I dag har det som vanligt varit skola. Fick reda på att jag räknat 6 sidor extra i matten... Skrattade fast jag blev rätt sur hehe. Har ju inte fattat hur jag ska hinna med en massa kapitel matte men fick reda på i dag att det är en massa som vi Inte behöver göra. Intressant....
Nu har jag varit hemma i en timme och inte gjort någonting. Snart blir det plugg, plugg, plugg och kanske träning.

Gemma Ward

Bild: Jag
Bild: Gilles-Marie Zimmermann

24 januari

Bara jag som tycker att det känns som att det snart är vår, fast det är omkring två månader kvar? Kändes som det när jag gick till skolan i dag i alla fall. Kan också berätta för alla som vill veta att jag äger på pingis, ah inte riktigt då. Men i bland så gick det rätt bra. Fick sluta före två så kort dag i dag gilla't!

Anja

I fredags kom Anja hem efter att ha varit i Mexico ett bra tag. Jag vill också vara brun. I alla fall så tog vi en promenad på eftermiddan och Anja berättade hur hon haft det m.m. Sen är jag ju nästan imponerad på mig själv eftersom jag har gjort allt jag skulle i dag. Har bl.a räknat två sidor matte! Hade tänkt träna i kväll men han inte.
I morgon är det en ny vecka och även skola. Tur att måndagar i skolan inte är så långa.
Mina naglar som jag kämpade med i flera timmar hehe.
tidsfördriv... De ser mycket turkosare ut på bilden än de är.
ps. mobba inte mina händer jag vet att de är onormala hehe.

23 januari

i dag har jag  inte gjort någonting fast ändå massor. Eller ja inte massor men men, just nu är jag väl lite små sur, irriterad, rastlös och kan inte göra någonting. Mitt hår är äckligt elektriskt, jag har målat naglarna i evigheter men det torkar inte vilket gör att jag förstör dem hela tiden och måste börja om. Jag har också lyckats haft sönder min bh och fått nagellack på den (bra Matilda). Påminn mig om att inte måla naglarna innan jag har klätt på mig. Nu skulle det ju vara bra om man kunde ta och städa, jobba och göra läxor naglarna ska bara torka.....

Intressant inlägg jag vet hehe.

Restustrang

Eller vad Vera nu säger till restaurang, det är i alla fall vad jag har varit på nu. Hela familjen var på Kik's saloon i kväll. Åt en massa mat så nu är jag proppmätt. Jag åt revbens spjäll och pommes frites som Linn sa att  ar jätte gott, det var det också. Intressant inlägg hehe.

22 januari

Från ett till tre tror jag att jag, Linn och Maja bakade. Vi bakade cupcakes med en massa choklad och små choklad hjärtan. Blev lyckade synd bara att Linn och Maja skulle knäppa typ 100 bilder på dem och jag inte fick äta någon utan måste vänta. Jag knäppt så klart också några bilder men inte lika många som dom.

I går kom som sagt Linn hit, vi kollade på The social network. Den var rätt bra fast i bland pratade de lite för fort så man han knappt hinna läsa vad de sa. Sen kollade vi också på centralskolan sjukt bra haha( vet att jag är nåååågra år efter heheh).

21 januari

I dag har det varit en rolig dag i skolan, faktiskt. Fast själva skolarbetet har väl inte varit så kul. Nu har jag haft ännu en slapp eftermiddag och har dessutom lyckats få nagellack över min kind. Om ett tag ska jag träffa Linn, vet inte vad vi ska hitta på men det blir säkert kul.

Duktig

Så där nu har jag varit duktig och städat mitt rum.
Ännu en meningslös bild så där lite halv fin. Blommorna ser skitiga ut haha.

20 januari

Slutade vid tre, känns skönt att inte ha engelska läxa till på fredagar för då har man inga läxor på torsdag kväll. Sen tre har jag bara slappat och nu är det middag, hej!

19 januari

Visst är jag duktig på att komma på rubriker hehe. I dag har man haft hemstudie dag. Skönt att få sova lite längre. Mamma väckte mig vid 8 och efter ett tag gick jag ner. Men gick bara nerför trappan och upp igen för jag ville sova mer haha.
Har i stort sätt jobbat med SO:n hela dagen. På förmiddagen när jag tyckte att jag började bli klar kom jag på att jag hade gjort fel. Efter det försökte jag göra matte men fattade inte. Sen har jag också tränat på den underbara engelska läxan. Nu har jag ont i röven efter att bara ha suttit en hel dag. Är det inte rätt illa om man får det av att sitta i sängen?

18 januari

Ännu en skoldag avklarad och i morgon är det hemstudiedag. Slutade vid halv tre, gick hem och åt mellis och sen har jag varit och lånat böcker.

17 januari

I dag var nästan hela klassen i skolan klockan 9. Efter ett tag så gick någon och frågade om vi skulle börja snart. Då visade det sig att vi började kvart i 10. Såna saker är ju inte så jätte kul. Slutade vid halv tre, sedan dess har jag lagat mat och gjort läxor och suttit lite vid datorn och TV:n.

Yellow

16 januari

I dag har man varit i backen. Tror jag aldrig varit med om en sån dålig dag i backen som denna. Det regnade, var 0 gradigt, vilket gjorde att det var både tö snö och is. Dessutom så var det is i sitt liften, så när man kom upp var man även blöt i baken.

Nu har man kommit hem men även det tog sin lilla tid. Tog någon annan väg hem, en omväg för att den var bättre. Har även fikat och snart ska men väl åka och städa. Klockan 8 är det Solsidan som jag har väntat på att ska börja rätt länge. Sen skulle det ju va bra om man gjorde lite läxor snart också. Men får se hur det blir med det.

Bilder

Lite sommar så här mitt i vintern. I dag laddade jag för första gången in bilder i min datorn från min `nya´kamera. De flesta bilder på den är från i sommras eftersom det blev något fel på min laddare, lämnade in den på lagning och för ett tag sedan fick jag den. Testade att ladda över bilder på en annan dator förut men det fungerade inte. Förhoppningsvis kommer det nu att bli lite bättre bilder än webcam bilder nu.
I våran sommar stuga. Flög drake eller vad det heter men den fastnade.
En sommar utflykt fin fin utsikt.
Såg att den här bilden inte var så bra.... Haha kommer ihåg hur irriterad jag blev när jag försökte få till den här bilden, blev tydligen inte bra.
sommar.

14 januari

Hej hej, gud vad trött jag har varit i dag eller ja i skolan. Slutade kvart över ett och gick hem och sov i nästan en timme. Sen åt jag mellis och tittade på biggest loser. Är det bara jag som gråter när jag tittar på det? Tycker synd om de som är med eller något sånt. Efter det kom Linn och vi har väll mest suttit vid datorn och pratat. Nu blir det Mariokart.
Jätte fin bild hehe.

Hemma

gympan slutade tjugo i två och sen dess har jag bara varit hemma. Blev inte en så lugn dag som jag trodde, matte, engelska och spanska på förmiddan. Varav två bestod av att lärarna pratade på. Hemma har jag ätit mellis, suttit vid datorn och TV:n och gjort situps m.m.

13 januari

Nu sitter jag på skolan, kom hit tjugo i och det första jag tänkte var har vi missat att det är sovmorgon? Trodde att klockan var mer än vad den var. Just nu är det väll ca fem elever här. Tror inte att dagen blir så jobbig ska ha temastart nu på förmiddan och om vi har tur slipper vi svenskan på eftermiddan så då har vi bara gympa.

Bloggen

Nu håller Maja på att fixa min blogg!

12 januari

Första skoldagen avklarad! Efter inte så många timmars sömn var det till att kliva upp och göra sig i ordning för skolan. Var en rätt bra första dag började 8 och slutade vid 12. Nu tror jag att jag ska ut och springa. Måste ju passa på när det är `varmt´ute.

11 januari

Vaknade vid tolv=dåligt. I morgon börjar skolan och jag kommer ju bara vara liiite trött då. Nu ska jag snart till Sanna. 

10 januari

Hel hej, I dag vaknade jag vid 11, tittade in i Majas rum och ser att hon ligger nyvaken i sängen vid datorn. Datornörd säger jag till henne, nej säger Maja. Men är man inte det om det första man gör på morgonen är att sitta framför datorn ett tag?På eftermiddan gick vi till mormor, där även våra kusiner var. Min kusin la sig i soffan och sa att han var så lång att han inte kunde ligga i den, och någonting om att han snart var lika lång som mig eller något sånt. Hur lång är du då? frågade jag, 1,29 du då? 1,60. Är du så kort? Kul, jätte kul.

Sen blev det fika där innan jag och Maja och jag gick och handlade. Kom hem och gick ner på köpingen för att möta upp Frida. Gick runt ett tag. Jag ville köpa tredje boken i en serie jag läser. Men den kommer ut i april! Slutet i tvåan var konstigt så nu vill jag ju läsa fortsättningen. Kom hem, satt och pratade och sen lagade jag mat. Snart ska jag ut och springa är ju typ plusgrader. Jag lyckades tvinga mamma. Hon ville gå ut och gå först men jag tyckte att man kunde passa på att springa nu. Fick min vilja igenom efter ett tag så nu ska jag snart ta och byta om.
Det går inte att göra mellanrum.

9 januari

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Men jag har inte haft någon lust att blogga. I fredags åkte Kalle och stinna hem efter några toppen dagar. Som bestått av Mariokart, mördaren i natten, Eclipse m.m. När vi lekte mördaren i natten fick jag en smäll i ansiktet så nu har jag ett blåmärke vid ögat.

I dag har jag varit i backen och åkt skidor. Mina skidor var för små så nu har jag fått nya. var där med hela familjen och Vera åkte också skidor. åkte ditt efter elva och kom hem halv fyra. Nu ska jag snart åka och städa.

5 januari

Vaknade vid halv elva och gick ner, fick blodsockerfall, mådde illa kändes som att jag skulle spy, la mig ner och ropade på mamma, åt frukost på golvet i köket. Så började min dag. Sen satt jag och kollade på dåliga barnprogram med Vera och Lovisa och Vera borstade även mitt hår. Fast det blev mer tovor än vad det blev borstat. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra vid två kommer Kalle och Stina hit :D.

New earrings

Jätte bra bild... Har konstaterat att de flesta bilder på min blogg kommer vara web cam bilder. örhängen från guldfynd som jag köpte i går.

4 januari

I går skulle man ha fikat med Simone men hon missade bussen. Gick ut och gick och på kvällen var jag hos Anja, tittade på året med kunga familjen, spårlöst och sen blev det wii, tiden gick fort och plötsligt var klockan ett, orkade inte gå hem de hundra meter eller vad det är mellan våra hus så det blev att sova över. Jag i soffan, Anja på golvet bland en massa kuddar och maja i fåtöljen.

Vaknade och somnade om några gånger på morgonen av katter och gick upp nån gång mitt på dan. Har varit ute och haft snöbolls krig, lite för mycket tid framför TV och helt enkelt en rätt slapp dag. Kom hem nån gång vid fyra och har nu duschat och ätit middag.
I morgon kommer kompisar från Valbo och ska även klippa mig vilket verkligen är nödvändigt.

2 januari

Vaknade vid tio och gick ner och kollade på TV. Gjorde mig i ordning innan Maja kom ner då hon sa att vi skulle till backen. Åkte till backen vid halv två tror jag. Det blev inte så många åk eftersom det bara är öppet till fyra, fikade, åkte lite till och sen åkte vi hem. När vi kom till Ljusdal så skulle Anjas mamma handla satt i bilen och jag fick typ cell skräck, haha.

Fick också reda på att en av mina bh:ar som jag letat efter låg under Lovisas kudde.... Har letat i hela mitt rum efter den och varit irriterad på mig själv för att jag inte hittat den. Har också frågat Maja flera gånger om inte hon och Anja hade gömt den (eftersom de gömde några saker i mitt rum förut). Men Maja sa nej det har vi inte, sms:ade till Anja men hon svarade inte. men nu kom jag på det när vi var i backen och då visste hon ju så klart vart den var och Maja hade glömt bort det....Intresant jag vet hehe.

1 januari

Jag vaknade vid tolv och gick ner och gjorde omelett till frukost/lunch. Sen gick jag upp och väckte Maja och Linn, vid två gick vi ut och gick runt kyrksjön. Det tog nästan två timmar från att vi gick hemifrån och kom hem igen. Fast vi gick till Linn först också. Dessutom så skulle ju Maja och Linn knäppa kort medans vi gick så det tog lite tid. Nu har jag precis ätit middag, gott gott. :)

En ganska gammal bild på mig :)

Första inlägget

En av mina nyårs löften är att börja blogga. Så nu har jag gjort en blogg och sen för vi se om jag tycker att det är kul och fortsätter.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0