Loppis

I dag var man uppe med tuppen för att vara på plats i parken vid nio. Där har det vart invigning av den nya lekparken och även kvarters loppis. Vår familj, Magnussons och Nilzons sålde även fika. Vilket nog är det man tjänar mest på. Sen blev det inte ens hundra kronor för de vi sålde på loppisen. Men vi hade inte så mycket heller. En trevlig dag som avslutades med spöregn.
Nu ska ja vara hemma ett tag innan jag drar dit igen, på knytis. Efter det ska nog jag, Linn och Maja ner till Rosehills, blir nog kul.
Jag, Vera och Lovisa för ett tag sedan.

HM AUTUMN SEASON 2011

I går kom HMs höstkatalog, blir ju deprimerad av alla höst kläder. Det är ju fortfarande sommar! När vår katalogen kommer är man jätte glad, för då är det nästan vår. Men man ser inte lika mycket fram emot hösten, så den är inte lika kul att få hem. Hittade i alla fall lite fint, får de om jag beställer något känns bättre att pröva sakerna först.
BILD

Kan Dee Shop

Funderar på att beställa den här tröjan men vet inte. Jag älskade den första gången jag såg den på Sandras blogg när hon hade gjort den som en test. Då ville jag verkligen ha den men nu vet jag inte, ilands problem.
Vad tycker ni?

20 juli

I morse vaknade jag faktiskt  i hyfsad tid. Sen la jag mig på gräsmattan och sola, men han inte mer än lägga mig för än det blev molnigt. Låg i alla fall kvar och efter ett tag så fick jag faktiskt lite sol.
I dag har jag också vart på sommar lunch hos mormor och morfar. Eller rättare sagt lång lunch, cyklade dit mitt på dan och hem vid fem nån gång. Åt en massa god mat och sen la jag, mina systrar och kusiner oss under ett träd och åt bär, mys!

Nu har jag precis ätit middag och skulle vilja åka ner till Rosehills men ungefär noll personer är ju hemma så det blir nog inte.

Work in progress


Usel bild. Men här har ni min senaste teckning. Har inte kommit så långt som ni ser. Skulle vilja ha lite tips på personer jag kan teckna så tipsa gärna.

16 juli

Har precis kommit hem från en spring tur i regnet... Rätt skönt faktiskt men det var väldigt kvavt ute så ibland kändes det som att man fick för lite luft. Såg även en liten räv unge springa upp på vägen och vända, sött som socker!

Kan ju även berätta att min kamera fick sig ett litet dopp i stugan. Vilket den inte direkt tyckte om eftersom den inte fungerar nu.. så kan det gå, tur att den inte var så dyr. Ska nog ta lite hjälp av min syster och köpa en ny kamera. Nu ska jag leta upp Maja och låna hennes kamera så jag kan ladda över de sista bilderna.
En liten plutt.

15 juli

Hur kan det redan vara 15:e? Första juli var ju typ i går. I dag är ju vädret helt underbart... eller inte kallt, mulet, och regn lite då och då. Har nyss kommit hem från Rosehills där mormor bjöd på lunch, gott! I morse vaknade jag av att mamma var nere och dona. Sen började hon dammsuga och jag bara NEJJJ! Hatar verkligen när hon gör det på morgonen, så himla störande.
Fick en fin kommentar av Maja i inlägget nedan om att mitt hår såg rosa ut. Kul att det gör det på den här bilden också...

14 juli

Nu var det ett tag sen det blev nån uppdatering här på bloggen. I går kom jag hem efter en vecka i stugan. En kanon vecka med toppen väder varje dag! Har bland annat badat, solat, spelat kort, bastat och hundra grejor till... Att vara i stugan är nog nästan det som jag ser fram emot mest på sommaren.

Efter en vecka eller nå så åkte vi vidare till Lager 157 där det blev lite shopping och sen åkte vi till Mickes kompis och sov över och sen tog det evigheter att åka hem i går. Går kvällen spenderades hemma hos Anja som just nu är i España, så var hos henne en sista gång innan hon åkte i väg.
Denna dag har spenderats med Linn och en stor del av dan i hennes kök. Vi har nämligen bakat hela dan till invigningen av lekparken.
Har även hämtat ut mina nya glasögon i dag. Väldigt nödvändigt då mina gamla har gått sönder.

Pyssel

Det här pysslade jag med i går. Vet inte om jag gjort ett sånt här armband förut, blev ju inte bra för än i slutet.
RSS 2.0