Baka kaka

31 mars

I morgon är det april, alltså vår! Man behöver ju inte räkna med att det var tio minus i morse... har ont i vaden slog mig lite på idrotten. Just nu håller jag på att baka kladdkaka. Den står i ugnen nu så passa på att blogga. Kommer väl snart upp lite bilder.

Körskola

Var på trafikskolan i kväll från fem till åtta på kurs. Snart ska jag övningsköra! Fast väntar nog lite tills det inte är nå snö på vägarna. Var rätt intressant fast ändå drygt. Det var ju tre timmar så man blev lite trött i huvet. Missade träningen också, onsdagar som är roligast. Men att missa en gör väl inte så mycket. Har även ätit ännu en glassnyhet, Magnum helt okej.

30 mars

Hej, i dag har jag hemstudiedag. Tycker det är skönt att sitta hemma och  få jobba med det man behöver. Solen skiner så det blir kanske en promenad lite senare. Nu ska jag fortsätta jobba.

Natti, natti

Satt vid Tv:n och åt kvällsfika när Micke kom och sa att han ville se på fotboll. Var väl inte direkt något bra på TV så han fick göra det. Sen gick han ut och jag sitter där och kollar på fotboll... Efter ett tag märker jag att det står 2-0 till Sverige i stället för 1-0. Då kommer Micke igen och frågar vem det vad som gjorde mål.
Jag hade tyvärr ingen aning om det eftersom att jag inte kollar på TV när det är fotboll eller annan tråkig sport, utan jag sitter och glor på den i stället och noterar inte vad som händer. Så sport intresserad är jag alltså.

Tisdag

Efter skolan gick jag på promenad med Anja och Maja och då var det faktiskt fint väder! Sen har man väl inte hunnit med så mycket mer än middag och plugg. Nu ska jag fortsätta med plugg. I morgon blir det lite sovmorgon eftersom att man har hemstudie dag, skönt.

29 mars

I går var man nern på Finess med Anja och Frida. Firade att jag och Maja fyllt år, rätt dag, rätt datum men fel månad haha. Var även på Bodyattack, sjukt tråkigt! Man kan ju undra varför jag ens går på det? 

Jag vill att det ska vara sol och att all snö ska smälta bort nu! I dag halkade jag när jag gick till skolan och ja just det det snöar. Ändå är jag på ett rätt bra humör i dag, problemet är bara att jag har på mig vårklader fast det är för kallt. 

Hej!

On the radio

Här har ni dagens garv eller något. Medan jag gjorde mellis så hörde jag att de på radion berättade om en pappa som räddat sin dotter från att bli dödad av en iller, typ....? Lät ju lite udda så gick närmare och lyssnade. Det var en nio månader gammal flicka som hade legat ute i vagnen och sovit när en illar hade hoppat upp och rivit henne i ansiktet. Flickan skrek vilket pappan hörde och kom ut och räddade flickan.

Nu till det roliga! Pappan pratar på blb, bla, bla min sambo åkte med vår dotter i ambulansen och SEN GICK JAG UT OCH DÖDA ILLERN MED EN SPADE. HAhahahaha så sjukt fult! Han är helt alvarlig hans dotter har blivit skadad och sen säger han att han dödat illern med en spade. Nu är det väl säkert bara jag som tycker att det här är kul men ändå. Flickan klarade sig i alla fall och tror inte att hon fick någon allt för farlig skada. Men hon fick väldigt mycket rivsår i ansiktet. 

Kul eller är det bara hemskt?

28 mars

I morse när jag gick ner så stog min syster i princip helt klar och redo att gå till skolan. Det var inte jag som hade glömt att ställa klockan utan enligt maja vaknade hon halv sju och gick upp då? Lite väl tidigt me tanke på att vi började vid tio. 

Sen har våran klass diskuterat vad vi ska ha för klass tröja. Kommer ju inte riktigt överens om man säger så. Men nu ska man väl ta och släppa det ett tag. Nu ska jag äta glass, ha det bra!

27 mars

Hej hej, helgen har varit bra. Orkar inte skriva så men förhoppningsvis så blir det lite bättre bloggning i morgon, ha det bra.

Kalle och Stina

Ska jag till om några timmar hehe. Har som sagt lan nu har tittat på film m.m. Jag kommer ju bara vara liite trött i morgon.

Våffeldagen

Japp, i dag är det våffeldagen. Vilket jag har 'firat' genom att laga och äta våfflor. Första gången i mitt liv vad jag kan komma i håg som jag gör våfflor. Så det var ju inte direkt världsklass på dem, men helt okej.

Har även hunnit med allt jag skulle i dag, städat o.s.v. Nu taggar man inför lanet på skolan, eller ja mer film blir det väl för min del. Ska bara äta middag först. Här får ni några riktigt dåliga bilder på när jag och Maja gjorde våfflor. Var så hungrig så orkade inte ta så många bilder och de jag knäppte blev inte precis bra men aja.

25 mars

God morgon! Nu börjar snart lektionen men tänkte gåra ett inlägg lite snabbt. Synd bara att jag inte har något att skriva om så det här blir ett ointressant inlägg om ingenting.

Visar en till när jag ändå är igång

Lovisas idol hehe. Hennes julklapp från mig förra året då hon hade tjatat på mig ett år att rita av henne.. Den blev ju bra fast jag ritade tre innan också som blev misslyckade.

Nummer 4

Teckning nummer fyra för i år! Har ritat mycket den här månaden först Miley och sen den här. Här har ni det färdiga teckningen. Anja kunde se vem det var innan teckningen ens var halvklar, någon annan som vet vem det är? Vet inte om så många känner igen den här personen men.

24 mars

Om man är ute håller man på att blåsa bort, typ. Nja inte riktigt men blåser mycket gör det. Om man har tur slutar skolan vid ett, så då får jag en massa tid över. Vilket jag har tänkt använda till att rita. Hinner nästan aldrig annars. Jag har kommit på att jag skulle vilja ha en topp i stil med denna. Fin, fint i sommar enligt mig.

Bild.

Onsdag

Om det hade varit det här vädret för lite mer än en månad sedan hade jag tyckt att det varit varmt. Men i dag tror jag jag ha frysit sen jag gick upp i morse. Nu har jag suttit och gjort ingenting lite för länge så nu blir det plugg.

23 mars

Hej, hej sitter som vanligt i skolan. Har väl inte så mycket att berätta, vanlig skoldag och sen blir det hem och plugga. Jag ska träna i kväll! Som jag inte gjort på en vecka...? MRL vilket just nu är det roligaste passet enligt mig.

Titta...

Titta vad som följde med mig hem från Hudik!

Work in progress

22 mars

Jag och tja resten av klassen var riktigt smarta när vi gick till idrotten. Vi gick nämligen över en fotbollsplan där det var snö till knäna. haha inte så lyckat. Sen sa lärarna att idrotten började halv två men den började två. Satt där och väntade och sen vid två kom mormor och hämtade mig för ännu ett besök hos tandläkaren. Ska ryka ut fyra tänder snart(liten mun och stora tänder är inte sån bra kombination) haha.

Måndag

Kände mig rätt körd på musiken i dag, inte mitt starkaste ämne om man säger så. Kände mig rätt blåst ett tag då jag inte fattade ett dugg. Men efter ett tag gick det bra, nu ska jag ta och göra lite läxor.

Jag känner att jag borde göra något åt mitt hår snart det är röd/brunt med blonda fläckar typ? Har märkt det förut men inte tyckt att det vart så farligt men i morse såg man ju att det inte direkt såg snyggt ut. Problemet är bara att jag vill inte ha mörkare hår så får väl låta det va.

Ring

Titta vad jag fick hem i dag! En fin,fin ring från cocoo.se. Har velat haft en röd ring rätt länge nu så när den här slog jag till.

21 mars

Nu sitter jag på skolan och har lunchrast så passar på att blogga nu. Just nu kommer jag inte på något att skriva så detta blir inte direkt ett intressant inlägg. Nu på eftermiddan så aka vi ha musik/drama. Håller på att jobba med teatern som vi ska ha i slutet av nian.


En bra sak med i dag är att mamma ringde i morse och sa att jag inte behövde laga mat! Så en sak mindre i dag alltså. Ska troligen till Linn i kväll var ett tag sedan nu. Titta det blev ju ett inlägg i alla fall! Enjoy.

Solsidan

Visst är Solsidan bäst? Synd bara att sissta avsnittet gick i kväll.  Det tråkiga är ju att det inte blir nå mer. Men man får väl köpa båda säsongerna så kan man kolla på det om och om igen. Nu ska jag lägga mig och läsa och sen är det dags att sova vilket inte direkt kommer att gå bra. Jag vaknade halv elva i dag om jag minns rätt, så blir väl lite för lite sömn i natt...Som vanligt.

20 mars

Bion i går var jätte bra. Men bion var ju inte direkt fullsatt, det var åtta personer där och det var dessutom premiär i kväll. Jag tror att det kommer vara fler där i kväll eftersom att det även var premiär för Körslaget i går. Hann inte se hela i går så har tittat lite på det i dag också, gick ju bra för Järvsö i alla fall!

REfter bion i går var det tänkt att vi skulle gå hem hitt och att Sanna skulle komma. Men min lillasyster fick magsjuka på eftermiddan, kul! Så det blev bara bio. Så kan det gå, i dag har man väl inte gjort så mycket ännu. Planerna för i dag är väl att gå och städa och sen får man se vad som händer. 

Burlesque

För ett tag sedan var jag ut och gick med Anja och Maja som varje helg? Sen har jag suttit och ritat lite. I kväll ska jag som sagt på bio. Jag ska ditt med Tilda och Maja. Simone skulle också ha gått men hon kunde inte. Filmen vi ska se heter Burlesque. Vet knappt vad den handlar om men den är nog bra.

Finess

Nån gång vid tolv-ett ringde mamma och sa att vi fick komma ner till Finess och äta lunch. Så jag och Maja gick ner ditt. Jag beställde nachos, det var gott. Träffade även Sanna där, pratade lite och bestämmde att vi troligen ska ses i kväll.

19 mars

Jag vill inte ha mer snö! Det snöade ju typ hela dan i går så nu är det ett fint lager med snö överallt. Nu vill jag ha vår! Men solen skiner ju i dag så att förhoppningsvis smälter det lite i dag. I dag gick jag upp vid halv tio tror jag. Vaknade flera gånger innan också, jag som ville sov ut riktigt länge men så blev det inte. Men var pigg vid halv tio. I dag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men i kväll blir det troligen bio. Minns inte när jag sist var på bio. Det här kanske blir första gången i år?

Av Vera.

18 mars

Kom hem från skolan för kanske en timme sedan. Skolan gick rätt fort i dag fast eftremiddan var lite seg. Nu ska jag inte fastna vid datorn som vanligt utan ska försöka att göra någonting. haha känns som jag haft noll inspiration, eller något intressant att blogga om de senaste dagarna. Eller jo, en grej som gjorde mig glad i går var att jag kunde beställa en ring som inte fanns i lager förra gången jag beställde. Men nu hade det kommit fler!

Torsdag

Hej, känner inte riktigt att jag har något intressant att berätta så lägger i stället upp en bild. Hade tänkt göra det i går men det blev inte av. Det här är en av få kanske den ända porträtt av en person som jag gjorde under 2010. Kan ni se vem det är?

17 mars

Hej, hej! Nu sitter jag som vanligt i skolan. I går tränade jag MRL, var riktigt jobbigt och det var lite för mycket folk. Men ändå kul. I morseskulle jag inte tackat nej till en sovmorgon fast ändå känner jag pigg nu. är ju kort dag i alla fall,slutar vid ett. Ha det bra!

16 mars

Blev lite sen bloggning i dag, annars bloggar jag oftast direkt efter skolan. Dagen har väl varit rätt bra. På förmiddan var det Nationellt prov i NO, gick väl så där. Sen har man haft hemstudie dag nu på eftermiddan, blev väl inte så mycket gjort men, men

Sen har jag vart ner med syster på köpingen, köpte bland annat ett nagellack. Synd bara att det inte riktigt var i den färg jag ville ha... Nu ska jag ta och rita lite, på tal om det så kanske det kommer upp en ny teckning i kväll. Eller ny ritad förra året.

Tisdag

Hej, har nyss kommit hem från skolan. Har haft trä slöjd hela eftermiddan, kan ju bara såga att den inte är så lyckad. Vi har inte haft det sen mellanstadiet..lågstadiet? Så ingen kan ju särskilt mycket om man säger så. Själv är jag väl lite små sur hela lektionen p.g.a. att det HELA TIDEN blir fel för mig. Så det har väl varit en rätt seg eftermiddag.

När jag kom hem gick jag tillbaka till skolan igen för att hämta biologi boken. Eftersom att vi har NP i NO i morgon, så resten av dagen kommer väl förmodligen spenderas med näsan i biologi boken.

Glass i stora lass!

15 mars

I dag är det 13 minus ute, kul! Tänkte passa på att blogga nu innan lektionen börjar. HAr väl inte så mycket att säga så hej!

14 mars

I dag har jag och alla andra som heter Matilda namnsdag. Är just nu lite små irriterad på min syster(hjälpte inte att hon var borta haha). Som som vanligt går upp för tidigt och sen frågar hon mig femtioelva gånger om jag är klar typ? Fast det inte ens är brotom. Nu börjar snart första skoldagen på över en vecka, så hej!

Teckning

Är inte riktigt nöjd med denna men men, har rätt många brister enligt mig. Sen tycker ju jag också att det är riktigt tråkigt att rita hår.. Så denna är väl inte direkt någon favorit. Men här har ni den kan någon se vem det är?

Söndag

I dag har jag varit och städat det tog typ en och en halv timme( det brukar typ ta fyrtio minuter när maja är med). Sen har jag suttit lite för mycket vid datorn, har läst en massa konst bloggar, sjukt hur duktiga vissa kan vara! Tog även en sväng runt kaveln med Anja och ja just det Maja och mamma är hemma efter deras tripp till Stockholm.

13 mars

I går var jag hos Anja med Fanny och Linnea. Kollade på Melodifestivalen, de flesta låtar var rätt bra men tycker att det är så drygt med allt emellan. Sen kollade vi på film och vid två gick jag hem. Vaknade för ett tag sedan och har väl inte planerat så mycket inför dagen, ska jobba....

Jag kan..

Jag kan inte göra styckeindelning!!!!!!!!

Vår

Drip dropp, drip dropp, sol, asfalt, gräs, blommor, värme, knoppar, cykla, tösnö, inga vinter kläder, converse, halka, slask, lera, frysa, blöta strumpor och skor, mer snö, skitigt, hundbajs haha.
Lite fördelar och nackdelar med våren eller något sånt. Man vill så gärna att det ska bli vår men egentligen tycker jag att våren börjar i april typ? Nu i mars kan det vara fina dagar men det är ju egentligen fortfarande vinter. Bara att dagarna är längre och solen skiner allt oftare. Men i skuggan är det typ minusgrader. Men man har ju längtat i flera månader på att vintern ska vara över så när man börjar se små vårtecken så bestämmer man sig för att det är vår!
Minns förra våren, eller ja förra sportlovet då det var typ en dm snöslask på alla vägar och man kunde ta typ två steg innan det gick igenom skorna. Sen snöade det ju även i maj förra året om jag inte mins fel? Minns även att det var hundbajs ÖVERALLT! Haha, äckligt kan inte hundägare ta reda på efter sina hundar? Men som sagt det som göms i snö kommer upp i tö.

12 mars

Visst är jag duktig på att blogga? Orkade inte i går... I dag har jag njutit av att vara syster fri, tagit en promenad och vart i backen med Anja. I dag har det väl varit finaste dagen i år, eller? Har varit plus grader och sol hela dagen. Om man har tur har man till och med blivit lite brun!? 

Saradesign.se

För ett tag sedan beställde jag lite smycken och i går kom ett halsband och ett par örhängen med posten. De var fina men jag trodde att smyckena skulle vara lite större.
Smycken härifrån.

Förmiddag

Vid den här tiden brukar jag oftast gå upp men nu har jag varit vaken ett tag. Det var faktiskt ganska kul att vara i stallet. Vera verkade i alla fall tycka om det. Nu har jag ätit en andra frukost/förmiddags fika känns lite konstigt.
Det är riktigt fint väder ute så i dag ska jag vara ute.

10 mars

Nu bär det snart av till stallet. Anja skulle komma vid åtta så man har ju vart uppe sen sju. Vera ska också följa med, eller det är väl därför vi åker dit. Det finns en vit häst med svarta prickar där som är Lillagubben. Sen kan man ju undra vad jag ska dit och gör jag som ÄÄÄÄLLSKSAR hästar haha. Nja inte direkt, kan inte direkt påstå att en häst är gullig, jag är rädd för dem. 
Vera.

Core

I kväll tränade jag Core. Det var bara jag och en till tjej där haha, satt där och undrade när de andra skulle komma. Jag var på ett Core pass förra terminen och tyckte inte direkt att det var kul, det var det inte nu heller. Jag tycker om när passen både innehåller styrka och kondition. Men på Core är det bara styrka och då tycker jag inte riktigt att man känner att man har tränat.

Nu ska jag väl snart gå och lägga mig för klockan 07:00 ringer klockan i morgon bitti. Ska nämligen till stallet vid åtta, jag som inte tycker om hästar haha.

I går

I går fick ropade mamma att jag skulle komma ner och se vad Vera höll på med. Jo, hon satt på golvet och drog loss snörena på mina skor och satt dem sedan huller om buller. Som tur är använder jag ju inte de skorna just nu men sen kommer jag väl få gömma dem haha.

9 mars

Nu ska jag snart i väg med familjen och åka längdskidor. Tycker faktiskt att det är ganska kul fast jag kanske går det två gånger per år? Det hör på något sätt till vintern att åka skidor tycker jag.

8 mars

hej i dag har jag vart i backen, det var rätt kul fast jag lyckades ramla två gånger haha. Orkar inte skriva så det här får räcka.

I dag har jag...

Åkt en mil på längdskidor! Haha närå skoja. Ringde och väckte Frida vid tolv och sen kom vi fram till att vi inte orkade åka. Så i stället gick jag och Maja ditt, kom på att vi skulle baka blev riktigt avancerat, chokladbollar haha.
Sen skulle vi ut och ta lite luft eftersom att det var så fint väder, vi skulle bara gå en liten bit men det slutade med att vi var på coop. Där vi kollade på hårfärg, jag vill färga om mitt hår men får nog vänta ett tag. Frida ville också ändra sin hårfärg. Jag hittade två som verkar bra men som sagt ska nog vänta ett tag...

Nu har jag precis ätit middag och i kväll ska jag på spinning, har inte tränat sen i onsdags..Min träningsvärk försvann i går haha.

7 mars

Hej i dag ska jag troligen åka längdskidor med Frida. Får se hur det går... Ska bara ringa Frida och sen måste väl någon skjutsa oss också? Planerat in i minsta detalj har man ju gjort hehe. har inget mer att skriva så hej!

6 mars

Förmiddagen har spenderats framför Tv:n tittandes på Vasa loppet. Blev ju riktigt spännande där på slutet och en svensk vann, Jörgen Brink! I dag soler skinen och det är plus grader så det blir nog en promenad i dag igen.

Morrrr....

Eftersom att det börjar bli varmare så kan man ju snart börja använda vårskor=converse. Det var vad jag tänkte på och gick ner för att hämta mina. Men såg att det var nå fel på snörningen, någon hade tydligen roat sig med att ta upp snörena och sticka in dem huller om buller. Det gick som tur var att fixa så nu ser de ut som vanligt. Men man kan ju undra varför någon tog sig tid att göra det?

Lördag

Tog som sagt en promenad med Anja idag. Det var soligt och fint men blåste en hel del. Efter det fortsatte vi hem till henne och blev kvar där ett tag innan vi gick hem till oss. Pratade en massa och har även lovat hennes syster ett rita av en person får se hur det går. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men hittar säkert på något.

5 mars

Idag tänkte jag gå upp nio och sen gå och träna klockan tio. Men så blev det inte eftersom att jag inte ville gå upp. Sån dålig tid att ha ett träningspass tycker jag. Man orkar ju aldrig gå upp vid nio typ? Gick upp vid tio och har nu ätit frukost och så. Snart ska jag ut på promenad med Anja, ska bli skönt. Synd bara att solen gick i moln för ett tag sedan.
En bild från min senaste promenad.

4 mars

Nu är det sport lov, så skönt! Förhoppningsvis kommer mitt innehålla en massa tid i backen. Får hoppas att det här fina vädret håller i sig bara. I dag har hela klassen varit i badhuset. rätt kul faktiskt, hej!

3 mars

Vilken bra vecka det här varit har haft sovmorgon alla dagar utom denna, och i morgon har jag också sovmorgon! Kan det bli bättre? Efter en lugn förmiddag på skolan och sen idrott till tjugo i ett så var skoldagen slut.

Kom hem och hoppa in i duschen, städa o.s.v och sen gick jag ner på köpingen. Jag fick en bok när jag fyllde år som jag redan hade läst, så skulle byta den. Men väl nere så märkte jag att 90 % av de böcker som jag tyckte verkade intressanta handlade om vampyrer? Vilket jag inte tyckte kändes så jätte kul. Verkar som att många författare tror att det blir en succé om man skriver om vampyrer, enligt mig då.
Hittade tillslut en bok som heter Så har jag det nu, som verkade rött bra så den fick det bli. Köpte även ett nagellack inne på parfymshopen. De är halva priset på en massa lack från Viva la diva nu, super!

Sunshine

Vilken fin dag det varit i dag, plus grader, blå himmel, och en massa sol. Har som sagt haft hemstudie dag i dag och jag blev klar vid tolv nån gång. Sen tog jag och Maja en promenad i det fina vädret, en foto promenad kan man väl kallade. För det var det vi gjorde knäppte kort. Tyvärr finns det ju inte så mycket att knäppa kort på nu men, men.
Vi var ute i ca en timme och sen vi kom hem har jag bara suttit och degat framför datorn. Men nu ska jag försöka att göra någonting annat, hej!

2 mars

I dag är det hemstudie dag. Har inte så mycket kvar att jobba med så det är rätt lugnt. Nyss kom min syster in och ville låna min laddare, sjukt drygt! Hennes har gått sönder så hon lånar min typ jämt. Hon har gjort det i två veckor eller nå nu så jag börjar ju tröttna...
Försökte få en bra bild på mitt hår men det gick väl sådär, ser ju lila ut.

1 mars

Vår månad! Synd bara att vädergudarna inte tyckte att det skulle vara plus grader i dag igen. I dag hade vi sovmorgon till nio eftersom att vi var på teater för ett tag sedan. Vi har haft det de två tisdagar före den här också men både dem har jag missat eftersom jag har varit till Hudik. Tyvärr så vaknade så klart jag kvart över sju och kunde inte somna om, så det blev ju inte så mycket till sovmorgon.
Ha en bra dag.
RSS 2.0