31 maj

I dag har jag tillsammans med Tilda lett min första idrotts lektion någonsin. För en klass smått vilda treor, känndes som att det gick rätt bra. Har även lärt mig att man inte ska vara ute och springa när det är så här varmt som i dag. Det var precis vad jag gjorde efter skolan och när jag kom hem efter en jobbig spring tur så såg jag att termometern stog på tjugosju grader. Liiite för varmt.

Cross

Var på utflykt i lördags då dessa fin fina örhängen fick följa med hem. Är riktigt nöjd och priset var ju inte direkt att klaga på sjutio spänn. Inte illa med tanke på att dessa som nästan är lika kostar rätt mycket mer.

Skuggning

Gick inte så bra att göra en grej per dag, skuggningen tog rätt lång tid. Men nu är väl ansiktet så gott som klart, bara håret kvar... Spara det värsta till sist.
För övrigt har jag precis rykt ut ännu en tand (är tandlös nu). Inte långt i från känns det som i alla fall. Sen så har det ju dykt upp otroligt många inlägg på bloggen då(läses inga alls.) Men det har ni nog märkt. Har helt enkelt inte haft nån lust att blogga och inte heller så mycket tid. Men det ändrar jag på nu.

Eye brows and lips

Hade en liten idé om att göra ett ansikte steg för steg med något nytt varje dag. Vilket faktiskt gått rätt bra bara att jag inte riktigt hann i går. Eller hann rita ögonbryn i går men en av dem blev inte så bra, så det gjorde jag om i dag. Har även hunnit med att rita en mun i dag, vad tycks?

25 maj

Hej i dag har man hemstudiedag, känns ju inte så illa. Ska ta och jobba lite nu och sen vet jag inte vad som händer. Kan ju även tillägga att jag inte tycker om pollen kliar i näsan och ögonen, så himla jobbigt! Och mina tabletter är ju så klart slut men mamma skulle åka och köpa nya snart så får väl hoppas att det blir bättre efter det.

Ett steg till

Nu är det inte bara ett par ögon utan även en näsa, vad tycks?

24 maj

Dagen har inte precis varit jobbig om man säger så, hade lixom inte någon riktig lektion i dag. Och eftersom att man inte direkt har mycket att göra så har jag spelat Bubble Struggle, precis som i sjuan då man gjorde det typ varje dag haha. Har även hunnit med en synundersökning och nu väntas middag hej!
Kul att bilden var bra då, orkar inte ladda upp en ny.

Ett par ögon...

Haha hade ju mycket fantasi till rubriken... I alla fall har ritat lite i kväll det här tog mig nog en fyrtio minuter att rita eller så , tiden flög i väg. Sen kan man ju säga att kvalitén inte blev den bästa men någorlunda.

23 maj

Uppdateringen har inte vart den bästa men här kommer ett inlägg. Helgen har varit bra som bland annat bestått av picknik. Denna dag har väl vart som de flesta andra måndagar fast lite mindre att göra då. Har bara nån redovisning kvar sen är jag helt klar med allt!

20 maj

Tittade nyss på ett klipp om att jorden går under i morgon... Och ja jag har hört och läst de förut. Men seriöst det är en 89 årig gubbe som har studerat bibeln hela sitt liv? Varför har ingen annan kommit på detta, jo för det är inte sant. Man kan ju också fråga sig vad biben är. Jo enligt mig påhittade/överdrivna historier. Vad tror ni?

En ballong utan luft.

Ungefär så känner jag mig nu, blev bara en föreställning i dag och sen blev den som skulle vart kl 19:00 inställd. Man hoppas in i det sista att det ska gå ändå och vill inte tro att det faktiskt inte blir av och sen när man inser att det inte blir av så går bara all luft ur en. Samtidigt som jag förstår det så har det vart det här man har siktat på och laddat för sen januari och sen blir det inte av.

Jag har verkligen inte tyckt om att spela teater men det här tyckte jag verkligen var kul! Hoppas att vi kanske kan få spela upp den senare men det är nog att hoppas på för mycket.
Gullig bild på Tilda, maja och Jonna haha. Harry Potter....

19 maj

I dag är det premiär för vår teater och även sista dagen för den. Det blir två föreställningar en klockan ett för tallbackarna och sen en på kvällen för alla som vill se. Om man har tur så går det bra eller så kommer man att skämma ut sig. Börjar bli nervös nu!

18 maj

Denna dag har ungefär sett ut som gårdagen, förutom att vi gick lite längre. Jag börjar bli nervös inför teatern som är i morgon, får hoppas att alla är friska då o.s.v. Nu skulle man väl ta och träna lite manus och sen ska jag på MRL.

17 maj

Dagen började ju inte direkt dåligt då man gick upp vid hav tio och göra sig i ordnig för att sedan kamma igenom lite butiker efter en examens klänning. Tyvärr har jag inte hittat någon ännu, någon som har något tips? Sen börja skoldagen elva med lunch och efter det teater i några timmar. Var hemma någon gång vid fem och har väl i princip bara hunnit äte middag sen dess.

From Iceland

Förra veckan var min mamma med några vänner på en resa till Island. Med sig hem hade mamma detta fina halsband med lavasten, fjäder m.m. till mig, tack!

16 maj

Nu är det dags för Matilda att laga lite mat men hinner med ett inlägg innan... I morse blev man lite stressad då man trodde man hade lite mer tid på sig än man hade. Något jag måste säga att jag tyvärr börjar bli bra på. Kan säga att den här veckan kommer bli bra. I morgon och onsdag börjar vi inte förän elva. Även om man slutar vid fem, teater är vad som står på shemat för de närmaste dagarna. På torsdag smäller det!
En bok som jag håller på att läsa.

15 maj

Alltså nu har halva maj gått... Vart tar dagarna vägen, första maj var ju nyss? I går kväll och i dag har jag umgåtts med Linn, tittat på film, vart på promenad m.m. Eric Saade kom trea i går! Om någon missat det hehe, skulle inte tro det. Första gången det har vart spännande att se vad Sverige fick för poäng. Sen kan jag ju bara säga att vädret kan ta och då, vädergudarna vart tog solen vägen?!
Två filmer som jag sätt i helgen, bilder från google.

Número seis

Stör mig som vanligt på alla småfel och sen blev ju håret som det blev. Tycker det är så tråkigt att rita hår och det här var svårt också. Någon som kan se vem det här är?

Skillnad

Titta vilken skillnad det är på mitt hår beroende på ljus, blev ju helt annorlunda..

13 maj

Även fredag den 13:e... Haft nå otur? Själv skulle jag vilja påstå att det är rätt mytat. Har ni någon gång haft extra otur fredag den 13:e, tror aldrig jag haft det... I morse ville jag strunta i skolan och ligga och sova, ville verkligen inte upp men så blev det ju så klar ändå. Aja, hej på er.

Tre ord

Dö, tandställning dö! Ungefär så känner jag nu. Kom precis hem efter ännu ett besök hos tandis, de borde känna i gen mig nu hehe eller ah en av dem gjorde det. Hade ståltrådar som skavde, eller det gör det väl fortfarande. vilket har gjort att jag fått typ skavsår i munnen? Och även skavt upp hela nedre delen av munnen idag typ? Blääääää är på sjukt dåligt humör, lyckades också cuta tungan med tandställningen när jag kom hem, hur lyckas man lixom? Sen snorar, nyser och hostar jag också, tack vare allt jävla pollen. Dessutom blir det bara värre och värre för varje dag. Kan det bli bättre?

11 maj

Det är inte alla som lyckas hinna med ett tandläkarbesök innan skolan. Men det är precis vad jag gjorde i morse, oförberett också. Det lossnade nämligen en platta från min räls i går, inte kul. Eller snarare väldigt jobbigt. Har även haft NP i matte min hjärna kändes rätt död efter det hehe. Men kändes som att det gick rätt bra så får hoppas på det.
Kul att läsa om vad jag gjort i skolan va? eller inte...

10 maj

I dag hade man sovmorgon till tio för att i stället vara på skolan till nyss. Nu är äntligen  hela manuset till tetern klart så nu är det bara att nöta på... Resten av denna dag kommer bestå av plugg plugg och plugg har ju NP i matte i morgon och kanske även läxa till i morgon, pepp...

9 maj

Nu sitter väl de flesta i skolan antar jag, men själv så sitter jag hemma och ska inte till skolan förän tolv. Har nämligen hemstudiedag nu på förmiddan men inget att jobba med så har det rätt slappt. Ska väl fixa lite till teatern nu och sen för vi se vad man hittar på.

8 maj

Då var man hemma efter en helg i Hamran. Kan ju kortfattat beskriva den med skrapa, borsta, måla. Det är nämligen det jag gjort målat hus. Var även på två cykeltur varav en även inefatta piknik. Snart blir det ännu en cykeltur men denna gång till jobbet...kan ju inte direkt säga att jag är taggad.


men åh fungerar tydligen inte att ladda upp bilder, suck.

6 maj

Hej nu åker jag och familjen snart upp till Hamran över helgen syns på söndag.

prickar

Jag är sugen på att måla små prickar på naglar. Tyckte det var fint så kanske tar och gör det någon dag.
Gjorde faktiskt prickiga naglar på Lovisa för ett tag sen var inte så svårt så det var ju bra.
Bild 1, bild 2.

Smycken


Detta hittade jag i min postlåda i går. Smycken som jag beställde i mars..Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller?

Virkat

När jag var i Hudik så såg jag ett virkat överkast och tyckte att det var så himla fint! Något som mamma fatta, så i dag när jag kom upp på mitt rum låg det här fina överkastet här. Som mormor har gjort, tror att även mamma hade det på sin säng när hon var barn så det är några år. Är supper nöjd! Nu återstår bara att hitta lite fina kuddar..,

3 maj

I dag har var det halv dag i skolan och nu har vi hemstudiedag. Har typ tre matte tal att göra, rätt sofft alltså. I går åkte jag inlines för första gången i år( och sista?) Brukar nämligen inte bli så mycket mer än en gång per år...

2 maj

Hej! Nu var man hemma efter första dagen i skolan efter lovet. hade som vanligt sovmorgon och en rätt lugn dag så var inte så farligt. Dock har man velat strypa PO eller något liknande...He he nerå men manuset till vår teater som vi ska spela upp om typ två veckor skulle vi fått hela manuset till i dag. Men fick endast två sidor till...totalt nio sidor. Känns ju som att det här kommer gå riktigt bra! PO verkar inte fatta att vi vill ha tid på oss att träna utan han gör klart manuset i sista minuten och sen kommer vi få jobba arslet av oss nu i två veckor.

Aja, nu ska jag snart va med Anja och sen ska jag också laga mat. Sen kanske jag tar och tränar i kväll, har inte tränat på väääääldigt länge nu hehe.

Tres

Ritar som sagt nästan bara framifrån så det var lite svårt att rita från sidan men blev ändå nöjd.
Ja, det är menigen att hon ska se helt plastic ut.
Sen har vi väl en som inte är så jätte snygg...Ögonen sitter för långt i från varandra och är sne haha.

Dessa gjorde jag på en dag var väldigt länge sedan jag ritat så många teckningar på en dag om jag någonsin gjort det? Gjorde faktiskt en till också men den är alldeles för ful för att vissa upp. haha. Det var kul att rita de här för jag var inte så noggran( när jag ritar av mäter jag med linjal hehe).

1 maj

Bara jag som tycker att första april var för typ en vecka sen? April har gått så himla fort! Men det kan ju bero på att det har varit påsk lov också. Hur många visste att det låg snö på backen i morse då? Det fick jag reda på av Vera i morse men trodde henne inte. Men sen sa mamma det också så det snöa både första april och första maj.

Någon av er kanske minns att jag köpte ett koppar armband för ett tag sen? Skulle även ta mig upp på vinden för att rota fram en ring i koppar som jag lagt undan. Vilket blev av i dag. Men vet ni.. jag  tror jag slängt den! Så kan det gå när Matilda är i farten... Nu ska jag väl snart ta och cykla och städa.
RSS 2.0