Work in progress 3

Work in progress

Nytt Nagellack

Kul att bilderna blir åt fel håll... Här är i alla fall mitt senaste nagellack, fanns en färg jag inte hade...

25 November

I går var det en inte allt för jobbig dag då klassen var och bowlade och sen slutade vi tidigare. För mig gick det väl så där förutom på slutet då jag gjorde två strike i rad! I dag glömde jag för första gången i mitt liv? Att ta på mig glasögon eller linser vilket gjorde att jag hade ont i huvudet och det sved i ögonen. Fast jag kom inte på att jag inte satt i linserna förän vid två haha. Smart! 
Fel håll men men...

Work in progress 2

Selena Gomez

Trodde nästan att jag skulle drömma mardrömmar om Selena Gomez första natten jag sov med alla affischer i mitt rum men det gjorde jag inte. Lovisa ska få mitt rum eller har fått det nu... Jag var lite snäll och lät henne börja lite i förväg, så såhär har det sett ut i mitt rum i en vecka nu.

Work in progress

Red Lips

17 November

I går han jag knappt komma hem innan jag gick och mötte upp Linn för att gå till bion. Kom dit två timmar innan filmen skulle börja och stod och köade i en timme innan vi fick komma in och vänta i en timme... Men kan ju säga att det var värt det. Minns när jag såg Eclipse första gången och hur jag bara ville att fjärde filmen skulle komma ut men att det var en evighet dit. Nu har jag äntligen sätt den och jag vill bara se den igen!
Bild

15 November

Hur kan halva november ha gått och varför är det ingen snö ute? Bara jag som tycker att tiden gör så fort? Var ju nyss det blev november känns det som. Som vanligt på tisdagar var det bara att gå upp före alla andra och sen åka buss till skolan. Var rätt så trött under de första lektionerna men sen blev jag lite piggare? Nu ska jag ta och göra lite läxor innan jag går ut och målar lite.

Breaking Dawn

I morgon har Breaking Dawn premiär så jag tyckte det var passande med att visa den här teckningen nu. En av huvudkaraktärerna eller vad det nu heter. Jätte svårt att gissa vem... Har som vanligt lagt ner mer tid på vissa saker än andra, önskar att jag hade tålamod att göra den perfekt men det har jag inte. Fast det kan vara bra det också bättre att sluta när det ser rätt bra ut än att överarbeta. Sen är det ju inte så kul heller när det blir fläckar och repor men tror inte att det syns så mycket.

Julklänning

Såg den här klänningen för rätt länge sedan tror det var i sommras..och tyckte att den var så fin, den är fortfarande sjukt fin. Tänkte redan då att det skulle vara fint att ha en liknande till jul så nu har jag letat runt lite.
Samma klänning som ovan.
Min  favorit men dålig kvalite och rätt dyr...
Bild från nelly.com har faktiskt provat den här men har för mig att den inte var så bra.
En massa fina klänningar från Asos men alla kostar ju ca 500 kr och sen frakt på det. Dessutom så känns det som att en  sån här klänning verkligen är en julklänning och sen använder man den aldrig mer.
Från jc men har inte sätt den i butik?
Den här från Topshop skulle vara helt perfekt men så klart finns den inte längre.

Hearts

Fick idén till den här teckningen för rätt länge sedan och gjorde en skiss. Hittade den för ett tag sedan och gjorde klart den och här har ni resultatet.

Lite Nytt

Var till Gävle en dag på lovet och shoppade och här är vad jag fick med mig hem. Två tröjor, två linnen en topp och sen också en halsduk, en earcuff och ett nagellack. Inte så jätte bra bilder men men.

10 November

God morgon nu ska jag snart ta och gå ner till bussen, är som jag var hela veckan alltså trött i dag också. Men snart är det helg och då ska jag sova! Blir en rätt lång dag i dag men det ska nog gå bra. Hoppas ni får en bra dag.

9 November

I dag hade jag knappt två lektioner så skoldagen gick snabbt. Jag kom hem redan innan tre så det var riktigt skönt, har väl inte gjort så mycket sen dess mest slöat men även gjort lite läxor och ätit middag. Om ett tag ska jag på spinning och förhoppningsvis är det den här gången...

8 November

Jag är trött om dagarna och pigg om nätterna... Vilket är rätt jobbigt men i morgon har jag lite sovmorgon så förhoppningsvis är jag lite piggare då. Tycker inte att det är allt för kul att komma hem när det är mörkt, varför måste man ställa om klockan till vintertid? Därför hoppas jag att det snart kommer lite snö så att det blir något ljusare och jag börjar bli trött på hösten nu när det inte är nå fint ute längre. Bara jag som börjat längta till vintern?

7 November

Första dagen i skolan efter höstlovet då kan ju säga att det inte var allt för kul att gå upp vid sex när man dessutom haft svårt att somna. Skoldagen var väl inte allt för jobbig vilket var bra för i dag har jag varit trött. En liten överraskning fick man väl också när det inte direkt luktade gott i klassrummet på en av lektionerna. Det hade nämligen stått två pumppor där hela lovet...mysigt.

Color

Ännu en teckning den här är precis som den andra från förra året. Tycker att den här är lite kul eftersom att det är en av få teckningar jag gjort i tusch.

Lips

Teckning från 2010

Bläddrade i genom mina gamla block och hittade bland annat den här. Kan ju konstatera att jag faktiskt utvecklats sedan förra året. Tycker att den här blev rätt bra fast det är synd att jag fick för mig att göra blå ögonskugga (gjorde om bilden till svart vit) vilket förstör den lite men, men.
Update: Hahaha typ ingen skillnad på den här och min senaste... Men om man tittar på dem som jag lagt ner mycket jobb på och den här är det skillnad.

5 november

Mitt första inlägg i november då... Bara jag som tycker att snön kan få börja komma nu? Tycker att det är mörkt dygnet runt med lite snö blir det ju i alla fall lite ljusare. Nu har man ingen lust att gå ut då det ser så tråkigt ut, fast det är inte så lockande att gå ut på vintern heller...

Vad har jag haft för mig de senaste dagarna då? Jag har åkt en massa tåg... Förs på besök till min fina farmor och farfar och sen i torsdags åkte jag, Linn och Maja till Gävle för en massa shopping och bad. I går tog jag en lång sovmorgon och slappar dag och sen på kvällen blev det middag hos Magnussons och en massa skratt.
RSS 2.0