Zoombie

Eller något liknande vet inte riktigt vad jag tänkte mig att det här skulle bli när jag ritade den. Men lite zoombielik är den kanske? Passar i alla fall till halloween får man väl se det som. Jag gjorde om håret tre gånger först oranget, sen blått och sen till slut svart. En lite annorlunda teckning som var rätt kul att göra.

31 Oktober


På schemat i dag står det muffinsbak eller rättare sagt lära Anja baka om jag fattade det rätt... Problemet är väl bara att Anja som vanligt är seg så här sitter jag och väntar. I kväll ska jag också träffa min fina gamla klass ska bli kul att träffa dem igen.

30 Oktober

Då var det vintertid då... Något som känns lite så där små onödigt men, men. Kändes lite konstigt att vakna upp och vara pigg vid åtta men då fick man tänka att klockan faktiskt var nio. I dag har väl jag inte gjort så mycket fast ändå har jag det. Jag och Anja skulle ha varit på spinning men så klar så var det inställt fast det stod att det skulle vara. Det var bara att gå hem igen eller rättare sagt till Anja där det bjöds på glass med blåbär. Sen har jag även hunnit med att jobba och vart och grattat lill Maja.


27 oktober

Man blir ju inte så där jätte peppad att gå upp när man hör regnet smattra mot taket... Lite små jobbigt men nu är jag i alla fall klar. Eftersom att det spö regnar ute i dai så för jag skjuts ner till stationen. Så då fick jag lite tid över så då använde jag den till att blogga.  Har som sagt prov i dag och om jag är duktig så är kommer jag helt klar med allt jobb i dag. Ha en bra dag!

26 oktober

I dag har jag som vanligt vart i skolan har var en rätt lugn dag hade bara tre lektioner. Dagen har vart bra om man bortser från min ömma tänder... och att jag fick lite ångest när jag skulle åka hem för att biljetterna till Breaking Dawn släpptes i dag. Trodde alla platser skulle vara slut när jag kom hem men så var det inte.
Nu ska jag som vanligt plugga ännu ett prov i morgon.... och sen ska jag äntligen träna! Kommer knappt i håg senast jag var iväg...
Ignorera att bilden har en kvalité sämre än sämst och klädhögen i bakgrunden...

25 oktober

Gissa vem som hann med en tidigare buss? Jag, glad tjej! I dag hade jag bara tre lektioner och sen har jag även vart hos tandläkaren. Den här dagen ser ut att bli ungefär som gårdagen alltså en massa plugg i dag med. Provet i dag tror jag i alla fall gick bra får väll hoppas på det. 

24 oktober

Har bara pluggat och pluggat i kväll så nu kan man allt om ekologi...eller? Man kan ju alltid drömma, har väl i alla fall lite bättre koll än för ett tag sen nu. Får hålla tummarna för att det gör bra på provet i morgon. Prov två av tre denna vecka då... Får väl se det som så att det är väldigt skönt när det är gjort.  Känner ju verkligen att mina inlägg blir intressanta...

23 oktober

I dag har jag mest pluggat hela dagen taggar inför prov i morgon 08:05. För övrigt ett av tre prov jag har nästa vecka plus en massa annat. Alltså kommer det inte direkt bli en lugn vecka för mig. Känner att jag kommer förtjäna lov efter det.

Förresten kul att ni såg att det var Amanda jag ritat av, själv ser jag det knappt.

Någon Som Ser Vem Det Här Är?

Ännu en tecknig... Har endast lagt ner omkring en timme på denna så den är ju inte direkt välgjord om man säger så. Ska bli kul att se om någon känner i gen henne.

One Little Bird


Kan ju konstatera att jag kommit in i något djurstim då. Fattar inte riktigt varför jag gjort det för att rita päls är inte direkt kul. Den här teckningen började jag med för ett bra tag sedan men glömde nästan bort den sen. Hittade i alla fall den nyss och nu är den klar.

Second Hand


Det är inte varje dag man går in i en seconhand butik och ännu mer sällan man hittar något. Men det gjorde jag i dag och hittade två rätt fina tröjor för 30 kronor styck.

God natt

I kväll har jag upptäckt att det fungerar utmärkt att plugga med en liten syster i rummet och en smurffilm i bakgrunden. Helt seriöst faktiskt fick rätt mycket gjort haha. Ska väl snart ta och sova nu ser verkligen fram emot att få sova ut och ta det lugn i morgon.

God natt!

Vad är det som ser bra?


Är det så man säger? Något liknande i alla fall... Det här är inte riktigt en tio timmars teckning om man säger så den är ritad till största del av tusch och på fri hand så den är ju inte direkt perfekt om man säger så. Men jag är ändå rätt nöjd med den.

20 oktober

I dag slutade jag vid tolv och i morgon är jag ledig alltså är det helg för mig nu! Dock är jag inte så jätte glad nu utan i stället sur. För jag kom hem efter halv tre.... Gick en buss halv ett som jag planerat att ta tog centrumbussen från skolan till sjukhuset och väntade där men när bussen kom så fick jag och några till inte kliva på för bussen var full! Blir så irriterad med tanke på att man brukar få åka bussen fast den är full. När jag var till Hudik på marknaden så satt alla i varandras knä och en massa stog. Men nu påstod chauffören att han kunde bli av med körkortet om mer än tio stog. Så himla irriterande jag tror det var fyra personer plus jag som skulle med skulle de ha skadat om vi också åkt med?

Aja nog om det i stället för att sitta på bussen så gick jag runt lite på stan och shoppade och sen tänkte jag lite fel med busstiden så kunde ha missat den också... Sen var bussresan hem en av få som känns så otroligt dryg. Tanken på att jag faktiskt kunnat vart hemma då och inte suttit på en buss i en timme kändes så där om man säger så. Dessutom glömde jag mina vantar på bussen i morse bra där Matilda!
Otroligt hur positiv man kan vara då nu ska jag försöka vända min inställning och försöka glädjas åt att jag har helg!

19 oktober

I dag fyller både Vera och Sanna år så stort grattis till dem båda! Skulle verkligen velat vara med och grattat Sanna på skolan men eftersom jag kom hem halv fem så blev det lite för sent... Men Vera har jag grattats rejält i dag, började med att hela familjen kom och sjöng för henne i morse och sen nu i kväll har det vart en massa släktingar här och firat. Så himla kul att se hur glad Vera blir för sina presenter. Blev ju också så klart födelsedagsfika vilket var sjukt gott vet inte ens hur många kakor jag ätit i dag villl kanske inte veta...
Astrid och Vera i söndags.

18 oktober

Tummen upp för vädret säger jag bara! Det har varit mulet och grått hela dagen och nu regnar det... Riktigt mysigt att gå hem i kan jag tala om. Skoldagen har väl vart okej fått rätt mycket gjort så. I kväll är det engelska plugg som gäller för i morgon har jag prov.

Rosor är röda violer är blå...

Nu var det ju varken blåa violer eller röda rosor då...Men en ros i alla fall! Något jag satt och ritade för ett par dagar sedan och sen i går kom jag på att jag skulle spraya den med en spray som gör att blyertsen håller sig bättre eller något sådant. Tror tyvärr det blev lite för mycket på ett ställe för den blev lite förstörd.

14 oktober

Här ekade det tomt... har helt enkelt inte haft någon lust att blogga. Har i alla fall haft en bra vecka och nu är det helg!

6 oktober

I dag var bussen ner till centrum försenad med två tre minuter. Låter ju inte så mycket men när man har en annan buss att passa så är det inte så kul. Satt på bussen och kollade på klockan fem minuter kvar...fyra...två...tretio sekunder.. Samtidigt som man tänker yes trafikljuset är grönt, gasa, gasa, gasa och stanna inte här.
Lite små jobbigt så där och sen visste jag inte riktigt om bussen hade gått när jag kom fram men det hade den inte så jag han med!

4 oktober

I dag är det kanelbullen dag vilket jag inte hade en aning om. Bara jag som har för mig att kanelbullens dag är i typ mars..? Har i alla fall redan hunnit trycka i mig två buller i dag. De sålde bullar för en femma i cafeterian och sen när jag kom hem hade mormor vart här med super mega goda bullar!

Work in progress

Lite steg för steg så där är då tror att det 'bara' är omkring hälften kvar på den här teckningen nu. Någon som redan ser vem det är?

3 oktober

Oktober, oktober, oktober vart tog september vägen? I dag har jag släpat en tung spade i korridorerna på broman och vart i skogen och grävt. Gick så där men vi hade ändå rätt kul. Skoldagen gick i alla fall rätt fort och det bästa av allt är att jag knappt har några läxor (hittills) den här veckan.

Guld


Jag har länge letat efter ett fint guldarmband men har inte riktigt hittat något jag velat ha. Men förra helgen när jag var på loppis köpte jag de här för en ynka femma. Känns ju väldigt bra med det priset eftersom jag tyvärr nästan slutat använda smycken men jag ska försöka bättra mig.
RSS 2.0