Vår

Drip dropp, drip dropp, sol, asfalt, gräs, blommor, värme, knoppar, cykla, tösnö, inga vinter kläder, converse, halka, slask, lera, frysa, blöta strumpor och skor, mer snö, skitigt, hundbajs haha.
Lite fördelar och nackdelar med våren eller något sånt. Man vill så gärna att det ska bli vår men egentligen tycker jag att våren börjar i april typ? Nu i mars kan det vara fina dagar men det är ju egentligen fortfarande vinter. Bara att dagarna är längre och solen skiner allt oftare. Men i skuggan är det typ minusgrader. Men man har ju längtat i flera månader på att vintern ska vara över så när man börjar se små vårtecken så bestämmer man sig för att det är vår!
Minns förra våren, eller ja förra sportlovet då det var typ en dm snöslask på alla vägar och man kunde ta typ två steg innan det gick igenom skorna. Sen snöade det ju även i maj förra året om jag inte mins fel? Minns även att det var hundbajs ÖVERALLT! Haha, äckligt kan inte hundägare ta reda på efter sina hundar? Men som sagt det som göms i snö kommer upp i tö.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: