Tove Styrke

Så där, här har ni min senaste teckning.Visst finns det en massa småfel på den här men jag är faktiskt nöjd. Funderar på att nästa gång rita av någon som är flintis. För som jag säger efter nästan varje teckning, jag hatar att rita hår! Föresten någon som har något förslag på någon jag kan rita av?

28 juni

Vad har jag gjort de senaste dagarna då? Jo, jag har som resten av  svenska folket firat midsommar, min firades i Hamran. En fråga bara, varför är det nästan jämt dåligt väder på midsommar? Åkte upp till hamran i torsdags och kom hem i går, i Hamran har jag bland annat cyklat en massa, även i spöregn, haha, badat i ån och i tunna, solat och haft det bra med fint folk. I dag har jag vart på Nore med Tilda och Maja, solat och badat. Man kan ju inte direkt klaga på vädret om man säger så. Jag har även lyckats få en riktig bränna! Eller bränna är helt röd hehe.

Work in progress


21 juni

I dag har jag bränt en massa pengar. I morse följde jag med Linn till Hudik för att hon skulle fixa pass. Sen så shoppade vi...eller ingenav hos hittade väl någonting direkt, typ en sak var, jag köpte ett linne. När vi kom hem gick vi ner på köpingen för att se om vi kunde hitta nå fint där. Det gjorde jag i alla fall, en tröja och en kudde. Sen har jag också beställt lite grejor i kväll, snart är plånboken tom... Hehe närå men lite tunnare.

flaskor


De här små flaskorna kan man väl säga att jag börjat samla på. Var och fika på Rosehills då jag såg de här flaskorna med lemonad. Var så fin att jag tog med de hem. Nu fattas bara två så är samlingen komplett.

Vita små blommor


8 juni

Dagen har vart rätt slapp, har bland annat spelat brännboll.. Jag gjorde två frivarv! Att bollen inte kom så mycket mer än en meter när jag väl pricka är en annan femma. Har även sovit nu när jag kom hem, typ min nya hobby. Nästan som på klassresan då det nästan var det ända jag gjorde. fast jag var ju sjuk då också.
På tal om klassresa... Skulle ju egentligen ha vart på Grönan med klassen i dag. Tyvärr blev det inte så utan istället ska vi i morgon åka flotte. Blir nog kul de med.Har även hämtat min lilla mobil i dag, den har vart på lagning i nästan tre veckor nu... Som ny igen!
Gulligt med min fin fina tandställning... Som fortfarande gör ont.

Hemma gjord glass

Lite passande med ett inlägg om glass nu i sommarvärmen. Detta sysselsatte sig jag, Linn och Maja med förra helgen, super god glass!

7 juni

Dagen började med att besöka tandläkaren, nu har man en jävla massa järnskrot i munnen om man säger så. Har nämligen fått räls på alla tänder uppe nu också, ful mundering alltså. Kan ju säga att jag riktigt njuter av att de spände hela tandställningen så jag har ont i ALLA tänder. Har även upptäckt att jag knappt kan äta digestive kex (äter typ det jämt hehe)

Förutom att haft ont i tänderna har jag haft huvudvärk och är trött, kanske har och göra med att man vände på dygnet lite natten till måndagen... MTV movie awards satt man ju uppe och kolla på så klart. Twilight tog hem de flesta priserna, kul samtidigt som man tycker lite synd om de andra...
Nu ska jag ta och städa mitt rum som jag skulle ha gjort för några dagar sedan...

4 juni

Började dagen efter lite strul med ett varv runt kyrksjön på inlinsen med Catarina. Om man är lite duktig så kommer vi två kanske lyckas slå rekord och åka hela två gånger i år, hehe. Sen har resten av dagen spenderats i stugan, där jag bland annat försökt mata en fågelunge med maskar, cyklat, lyckats somna med värdens liv runt omkring mig, kort sagt en riktigt bra dag. I morgon, eller ja....söndag natt är det MTV movie awards, längtar!

Den är klar!

Tog lite ängre tid än vad jag trodde att göra den här, fuderar på hur många timmar jag lagt ner på den och skulle nog tro att det är omkring sju timmar. Är rätt nöjd även fast det finns ganska många saker jag skulle vilja ändra på den.
RSS 2.0